פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר אפשר אחי זה לא משנה אחד פותח חדר השני מזמין אבל את כל הפרטים שנדבר תשאיר לי מסנג'ר או משהו שיש לך אחי!
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים שתדעו ששתיכם חייבים להיות עם אותה גרסת משחק(ויש הרבה) בדיוק אחרת זה לא ילך.
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר בסדר מקסימום שנינו נתקין את אותו המשחק מאותו מקור...ד"א אתה משחק גם?
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים זה משחק קלאסי חובה על כל מחשב.הייתי משחק פעם היום כבר לא.יש מוד מאוד נחמד שפשוט משנה כמעט את כל חוקי המשחק Heroes of Might and Magic III: In the Wake of Godsאו בקיצור WOG,האבתי מאוד ים של אופציות לשנות דברים כגון לבנות פעמיים ביום XP נפרד לCREATURES וסקילים נפרדים לCREATURES ארטיפקטים מיוחדים להם,באמת שווה להתנסות.
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר תשמע לדעתי ההרחבה משנה דברים גם שלא היו אמורים לגעת בהם!יש את המשחק עם שניי ההרחבות שלו האורגנליות זה הכי חשוב!אני משחק בו מידי פעם ברשת זה הכי כייף! אחד נגד השני ותוך כדאיי מדברים במיקרופון ויש עוד אוייבים במשחק שהם המחשב!
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר הרבה זמן לחקות בין תור לתור כשמשחקים ברשת אלב מי שאוהב לב דווקא בנתיים אתה מדבר במיקרופון או שאתה מוריד את המשחק למטה ונמצא בפייסבוק חח לא חסר מה לעשות :] אז אתה רוצה משחק באחד מן הימים?
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים אולי פעם אבל אני לא מבטיח,הרבה זמן מחשב ביום אין לי ואת הזמן שיש אני לרוב בCOD או בעריכת סרטונים של COD.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר הבנתי אותך.. יש לך מסנג'ר? אני גם לא משחק כמעט ולא הרבה נמצא לרוב אני בצבא (לוחם) אבל אני אשמח למצוא זמן פנוי בשביל לעשות משחק טוב ולהרגיש כמו בימים של פעם
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים תרשו לי להתעלק על הדיון .יש לי גם heroes 3 complete זה כל הזמן קורס אצלי .\המפרט:מערכת הפעלה win 7 64bit4GB ram , hd5850 , i5 750 , p55a ud3הדריברים מעודכנים לגרסאות האחרונות .מה שקורה זה שהמשחק קורס אחרי זמן מה ,לא מוגדר .למישהו זה קורה פה ?אני משחק מהדיסק הוירטואלי . ללא קראקים .
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים תרשו לי להתעלק על הדיון .יש לי גם heroes 3 complete זה כל הזמן קורס אצלי .\המפרט:מערכת הפעלה win 7 64bit4GB ram , hd5850 , i5 750 , p55a ud3הדריברים מעודכנים לגרסאות האחרונות .מה שקורה זה שהמשחק קורס אחרי זמן מה ,לא מוגדר .למישהו זה קורה פה ?אני משחק מהדיסק הוירטואלי . ללא קראקים .בעיה ידוע הקריסות שלו,קורה לכולם.אין פתרון לזה,נסיתי הכל בזמנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.