עבור לתוכן

Mass Effect 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 221
  • צפיות 37.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא מבין מה הבעיה שלך עם זה. לא רואה איך זה פוגע במשחק. גם אם הCOOP יהיה גרוע, הSP עדיין כנראה יהיה מצויין.

מבחינתי COOP אף פעם לא יכול לפגוע במשחק, רק להוסיף. מקסימום זה פיצ'ר מיותר, עדיין יש את המשחק במצב הרגיל...

פורסם

זה לא CO OP זה MP. השאלה איזה סגנון הם יבחרו ודיי ברור שהם ילכו על DM וכו' ואז זה דיי MEH :nixweiss:

אם הם ילכו על משהו שיותר קרוב ל MMO אז גם MEH כי אין מצב שהוא יעשו משהו שיכול לפגוע ב SWTOR.

אם הם היו עושים משהו יותר RTSי אז הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים אבל זה משחק של EA, את ה RTSים שלהם הם הרגו מזמן וכל מה שנשאר זה איזה אונס בסין בשביל להוציא אולי עוד משחק C&C גרוע.

פורסם

נו מילא, אני עדיין אומר אותו הדבר- גם אם זה פיצ'ר מיותר וגרוע, עדיין יש לנו את מוד הקמפיין הרגיל של המשחק.

פורסם

הבעיה היא שמפנים משאבים לכיוון המולטי במקום להשקיע בסינגל יותר.

פורסם
  • מחבר

זה לא CO OP זה MP. השאלה איזה סגנון הם יבחרו ודיי ברור שהם ילכו על DM וכו' ואז זה דיי MEH :nixweiss:

דווקא לפי הכיתוב זה נראה יותר כמו co op

"fight alongside your friends"

http://kotaku.com/5848167/mass-effect-3-has-multiplayer-says-cover-of-pc-gaming-magazine

r6z7s3.jpg

עריכה:

הנה, כמו שאמרתי - זה co op

http://kotaku.com/5848392/co+op-multiplayer-is-coming-to-mass-effect-3

פורסם

במקום אחר ראיתי MP בלי CO OP לייד, אם זה CO OP אז לא רואה למה צריך להוסיף או לפגוע במשהו.

פורסם

קייסי האדסון רשם בטויטר שלו שיש COOP, איך זה יהיה או אם יהיו עוד מודים של MP עוד לא יודעים.

בכל מקרה, לא יודע מה איתכם, אני מאוד נהנה מהמגמה של הCOOP שנכנסה חזק, והעולם+דינמיקת המשחק של ME יכולים להתאים בול

פורסם

לא מתאים Co-op במשחק ME .. כשאני משחק אני רוצה לחקור, לדבר עם אנשים, סתם להסתובב .. לא רוצה להגרר אחרי משחק של מישהו אחר ובטח לא רוצה לגרור אחרי אנשים. נראה לי מאוד מיותר, ואני מקווה שזה לא יפגע בחווית ה SP.

פורסם

לכן אתה צריך שותף בסגנון שלך בCOOP. בכל משחקי הCOOP עדיף לשחק עם מישהו שאוהב לשחק כמוך, אין סיבה שאם תמצא מישהו כזה תהיה לך בעיה.

פורסם

יש בזה משהו, אבל זה עדיין הרבה עבודה להשאר על אותו סטטוס כשמדובר במשחק מהסוג הזה. נראה איך הם יעשו את זה, אולי אני טועה.

פורסם

אם הם ילכו על משהו שיותר קרוב ל MMO אז גם MEH כי אין מצב שהוא יעשו משהו שיכול לפגוע ב SWTOR.

אם הם היו עושים משהו יותר RTSי אז הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים אבל זה משחק של EA, את ה RTSים שלהם הם הרגו מזמן וכל מה שנשאר זה איזה אונס בסין בשביל להוציא אולי עוד משחק C&C גרוע.

איך RTS במשחק של shooter לא הבנתי? אז יהיה לו מולטי,זה נחמד.וכן, לmass effect יש פונטיציאל לעקוף את SWTOR,לפחות בעלילה.כי הוא רחב יריעה כמו sw,אם יעשו אותו כמו שצריך.מצד שני זאת ea....

פורסם

איך אני מקווה שלא יהרסו תמשחק הזה עם יותר מולטי מאשר סינגל.

פורסם

יצאו השנה הרבה משחקים שהם הייבריד של TD ו SHOOTER, לא רואה סיבה למה אי אפשר לעשות אותו דבר עם RTS, לא רואה סיבה למה לא להוציא משחק RTS בעולם של MASS EFFECT, רעיון טוב למשחק של 30-40 דולר בהורדה בלבד.

פורסם

אין סיכוי שזה יקרה, בהתחשב בכך שזה חלק מטרילוגיה שהיא לגמרי shooter ו RPG. אולי במשחק הבא שאמור להתקיים באותו יקום, אבל יהיה נפרד מהסדרה הנוכחית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים