פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים לא מבין מה הבעיה שלך עם זה. לא רואה איך זה פוגע במשחק. גם אם הCOOP יהיה גרוע, הSP עדיין כנראה יהיה מצויין.מבחינתי COOP אף פעם לא יכול לפגוע במשחק, רק להוסיף. מקסימום זה פיצ'ר מיותר, עדיין יש את המשחק במצב הרגיל...
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים זה לא CO OP זה MP. השאלה איזה סגנון הם יבחרו ודיי ברור שהם ילכו על DM וכו' ואז זה דיי MEH אם הם ילכו על משהו שיותר קרוב ל MMO אז גם MEH כי אין מצב שהוא יעשו משהו שיכול לפגוע ב SWTOR. אם הם היו עושים משהו יותר RTSי אז הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים אבל זה משחק של EA, את ה RTSים שלהם הם הרגו מזמן וכל מה שנשאר זה איזה אונס בסין בשביל להוציא אולי עוד משחק C&C גרוע.
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים נו מילא, אני עדיין אומר אותו הדבר- גם אם זה פיצ'ר מיותר וגרוע, עדיין יש לנו את מוד הקמפיין הרגיל של המשחק.
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר זה לא CO OP זה MP. השאלה איזה סגנון הם יבחרו ודיי ברור שהם ילכו על DM וכו' ואז זה דיי MEH דווקא לפי הכיתוב זה נראה יותר כמו co op "fight alongside your friends" http://kotaku.com/5848167/mass-effect-3-has-multiplayer-says-cover-of-pc-gaming-magazine עריכה: הנה, כמו שאמרתי - זה co op http://kotaku.com/5848392/co+op-multiplayer-is-coming-to-mass-effect-3
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים במקום אחר ראיתי MP בלי CO OP לייד, אם זה CO OP אז לא רואה למה צריך להוסיף או לפגוע במשהו.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים קייסי האדסון רשם בטויטר שלו שיש COOP, איך זה יהיה או אם יהיו עוד מודים של MP עוד לא יודעים.בכל מקרה, לא יודע מה איתכם, אני מאוד נהנה מהמגמה של הCOOP שנכנסה חזק, והעולם+דינמיקת המשחק של ME יכולים להתאים בול
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים לא מתאים Co-op במשחק ME .. כשאני משחק אני רוצה לחקור, לדבר עם אנשים, סתם להסתובב .. לא רוצה להגרר אחרי משחק של מישהו אחר ובטח לא רוצה לגרור אחרי אנשים. נראה לי מאוד מיותר, ואני מקווה שזה לא יפגע בחווית ה SP.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים לכן אתה צריך שותף בסגנון שלך בCOOP. בכל משחקי הCOOP עדיף לשחק עם מישהו שאוהב לשחק כמוך, אין סיבה שאם תמצא מישהו כזה תהיה לך בעיה.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים יש בזה משהו, אבל זה עדיין הרבה עבודה להשאר על אותו סטטוס כשמדובר במשחק מהסוג הזה. נראה איך הם יעשו את זה, אולי אני טועה.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים זה לא CO OP זה MP. השאלה איזה סגנון הם יבחרו ודיי ברור שהם ילכו על DM וכו' ואז זה דיי MEH אם הם ילכו על משהו שיותר קרוב ל MMO אז גם MEH כי אין מצב שהוא יעשו משהו שיכול לפגוע ב SWTOR. אם הם היו עושים משהו יותר RTSי אז הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים אבל זה משחק של EA, את ה RTSים שלהם הם הרגו מזמן וכל מה שנשאר זה איזה אונס בסין בשביל להוציא אולי עוד משחק C&C גרוע. איך RTS במשחק של shooter לא הבנתי? אז יהיה לו מולטי,זה נחמד.וכן, לmass effect יש פונטיציאל לעקוף את SWTOR,לפחות בעלילה.כי הוא רחב יריעה כמו sw,אם יעשו אותו כמו שצריך.מצד שני זאת ea....
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים יצאו השנה הרבה משחקים שהם הייבריד של TD ו SHOOTER, לא רואה סיבה למה אי אפשר לעשות אותו דבר עם RTS, לא רואה סיבה למה לא להוציא משחק RTS בעולם של MASS EFFECT, רעיון טוב למשחק של 30-40 דולר בהורדה בלבד.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים אין סיכוי שזה יקרה, בהתחשב בכך שזה חלק מטרילוגיה שהיא לגמרי shooter ו RPG. אולי במשחק הבא שאמור להתקיים באותו יקום, אבל יהיה נפרד מהסדרה הנוכחית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.