פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים זה לא אומר שלא יהיה עוד mass effect. סה"כ לא יהיה יותר שפרדאני רואה סתירה לוגית במשפט.
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים When pressed, "Even if there are more games in the Mass Effect universe, he/she definitely won't be in them?" He laconically replied, "Correct."שפרד לא יהיה הדמות שאנחנו נשחק.
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים בטח הוא יהיה דמות משנית, כמו ANDERSON. אבל כמה אפשר לטחון, עם כמה שאני אוהב את שפרד המקורי בתור השחקן ולא שינתי בו שום דבר, לפעמים צריך לרענן..
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים מחבר הם בטח הולכים להרוג אותו, סטייל משימת התאבדות בשביל להציל את הגלקסיה
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים הם בטח הולכים להרוג אותו, סטייל משימת התאבדות בשביל להציל את הגלקסיה כן זה די ברור, הם ממש היו צריכים לשים אזהרה של ספויילר על העדכון הזה.
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים לווא דווקא, אני מתאר לעצמי שכמו בשני יהיו הרבה אפשרויות לסוף המשחק, אחד מהם בטח יהיה שהוא ימות, אי אפשר לדעת מה יהיו השאר, רק לנחש.. סומך עליהם קיצר.
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים לא אין מצב. בדוק יהיה סוף ששפרד חי.זה לא משנה, השאלה איזה סוף הם לוקחים להמשך הקאנון...
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים או שהוא יתחתן עם ליארה ויעבור לתפקיד בכיר בסיטידל אחרי הניצחון במלחמה עם הריפרס
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים למה ליארה? תכלס זה מי שהייתי בוחר אבל יש דווקא מגוון מעניין מאוד של אפשרויות בנושא
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים כן זה די ברור, הם ממש היו צריכים לשים אזהרה של ספויילר על העדכון הזה. אז בדיוק בגלל זה נראה לי שהם לא יעשו את זה כמוות לשפרד
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר PAX 2011: Mass Effect 3 Hands On+ראיון עם Jennifer Hale הקול של הגרסה הנשית של שפרדPAX 2011: Jennifer Hale Interview HD - Mass Effect 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.