עבור לתוכן

איך הספק כוח הזה

Featured Replies

פורסם

700W ATT TERMAL VANTEC

איך הספק טוב או לא טוב?

פורסם

התכוונת ל 700WATT THERMAL VANTEC ?

או שמה שרשמת לזה התכוונת?

ודרך הגב כמה הוא עולה? אם מעל 400 ש"ח יש לך כבר את :

Corsair TX 750 Watt

שעולה 408 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא זה פשוט סתם איזה ריב עם מוכר מטומטם בחנות THERMAL הכוונה thermaltake הוא אומר לי שהספר איכותי מאוד יותר מ SEASONIC וש Seasonic חברה לא מוכרת

אז thermaltake באמת איכותיים כמו שהוא ציין? אני אמרתי לו שהוא לא באמת מספר 700 וואט ושהחברה הזאת לא משהוא

הכי דפוק שהוא אומר לי שה silver stone 500wtt יותר חזק מ sea sonic 620wtt

פורסם

ThermalTake הם לא גנריים, אבל פחות טובים מ Seasonic/Corsair

פורסם

ThermalTake הם לא גנריים, אבל פחות טובים מ Seasonic/Corsair

חה!

סדרת הToguhpower שלהם איכותית בדיוק באותה המידה\יותר.

ספק 600W שמספק 48A במסילות ה12V נבדק והריץ אצלי 2 כרטיסי HD5850 בOC+מעבד בOC ו8GB זכרון בלי להזיע.

סדרות הLITEPOWER שלהם מצד שני...

פורסם

אני חושב שרוב הפורום כאן יאמר ש hec פחות טובים מ seasonic, אבל לי יש hecים שעובדים כמה שנים, ולחבר שלי היה hec שעבד 5 שנים 7/24 בעומס יתר קבוע של 25 %, היה חם אש במשך כל הזמן הזה, והיום עדיין תקין לגמרי (כרגע עובד במחשב אחר שאליו עבר לא מזמן)

ספקים שנשרפים סתם כל הזמן הם ספקים גנריים, כל דבר איכותי יותר יחזיק ללא בעיה וישרף לעיתים רחוקות מאוד. אז כן ה TT שלך הוא אכן ספק איכותי, ומתנהג בהתאמה. זה אל אומר כלום אל TT vs SS

את הסדרה של ToughPower אני לא מכיר, אני מכיר את אלה שמבוססים אל הדגמים הבסיסיים של hec

פורסם

אני חושב שרוב הפורום כאן יאמר ש hec פחות טובים מ seasonic, אבל לי יש hecים שעובדים כמה שנים, ולחבר שלי היה hec שעבד 5 שנים 7/24 בעומס יתר קבוע של 25 %, היה חם אש במשך כל הזמן הזה, והיום עדיין תקין לגמרי (כרגע עובד במחשב אחר שאליו עבר לא מזמן)

ספקים שנשרפים סתם כל הזמן הם ספקים גנריים, כל דבר איכותי יותר יחזיק ללא בעיה וישרף לעיתים רחוקות מאוד. אז כן ה TT שלך הוא אכן ספק איכותי, ומתנהג בהתאמה. זה אל אומר כלום אל TT vs SS

את הסדרה של ToughPower אני לא מכיר, אני מכיר את אלה שמבוססים אל הדגמים הבסיסיים של hec

זאת אומרת לLITEPOWER והTR2 למניהם.

לא ספקים איכותיים במיוחד (באמת ברמות של הדגמים הביסיים של הHec) אבל גם המחיר בהתאם (ספק של LITEPOWER בהספק של 700W יעלה לך 275 ש"ח, בעוד ספק 700W מסדרת הTOUGHPOWER יעלה לך 660 ש"ח)

אני שילמתי על ה600W האיכותי שלי 480 ש"ח.

You Get What You Paid For.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת לLITEPOWER והTR2 למניהם.

לא ספקים איכותיים במיוחד (באמת ברמות של הדגמים הביסיים של הHec) אבל גם המחיר בהתאם (ספק של LITEPOWER בהספק של 700W יעלה לך 275 ש"ח, בעוד ספק 700W מסדרת הTOUGHPOWER יעלה לך 660 ש"ח)

אני שילמתי על ה600W האיכותי שלי 480 ש"ח.

You Get What You Paid For.

מה ההבדל בין TOUGHPOWER לגירסה של ה lithpower

פורסם

הבדל הוא הנדסה אחרת, ורכיבים אחרים שמורכבים מחומרים יותר טובים. ובדרך כלל יותר שקטים.

אגב בין כל החברות של ספקים Seasonic נחשבת בין החברות הכי טובות לספקים. חוץ מזה היא גם מייצרת אמון ספקים לחברות אחרות כגון CORSAIR שהם נחשבים לספקים מאוד איכותיים.

ואם לקחת את TT יש לה ספקים שהיא מייצרת ויש כאלה שלא. לדוגמא קראתי איפה שהוא על ספק שיש לי TR2 430W של TT שהוא בעצם ספק של HEC או Seasonic לא זוכר בדיוק של 380W. איזה יופי נכון?

סדרה של TT ToughPower טובה מאוד. מה שפחות מזה אני לא הייתי קונה.

פורסם

תלוי לאיזה מחשב. מה שאני הייתי שם

סתם מחשב - hec / fsp (אני מעדיף hec)

מחשב בינוני - seasonic

מחשב מתקדם - enermax

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים