פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים שלום חברים ,אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין..מופיעה לי שגיאהdisk boot failure insert system disk and press enterחשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA)ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINIמסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation)כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש..ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה!ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין :1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR.2.הוחלף כבל SATA3.הוחלפה היציאה של ה SATA4.ניתקתי את הסוללה של הביוסמה עוד יכולה להיות הבעיה?למישהו יש רעיון?כיצד אני יכול לדעת אם הבעיה היא ב HD פגום או בעיה אחרת בביוס , לוח אם?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים אם כבר פירמטת את המחשב אז תנסה להוריד את הכלי האתר של היצרן ולבצע LOW LEVEL FORMATאחרי זה תנסה שוב את כל התהליך שעשיתאם עדיין קורה תנסה לחבר את הדיסק ליציאת SATA אחרת ולחזור על כל התהליךאם זה עוד פעם קורה הייתי מנסה עם הארד דיסק אחר (אם יש לך)אם גם בשני זה קורה אז סביר להניח שמשהו בבקר דפוקאם זה לא קורה אז אפשר לומר שהדיסק דפוקבהצלחה
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים ניסית כבל SATA אחר ויציאה אחרת.. אבל תנסה גם חיבור חשמל אחר מהספק.אין אפשרות של LLF בכלים של היצרן אלא רק zero fill (גם אם זה נקרא שם LLF).בכל מקרה זה לא יעזור לו, שיעשה מה שיבגני רשם ויריץ בדיקת תקינות עם הכלים של היצרן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.