פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים היי,יש לי כונן אחסון מדגם WD2000JS, והוא איטי ביותר. הוא מעביר קבצים במהירות של 700KB וכאשר מעביר קבצים גדולים הוא פשוט מתנתק (כאילו לא רואים אותו יותר במחשב שלי)יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?עקרונית החלפתי כבר כבר SATA וזו לא הבעיה.מה שכן - הבעיה מתרחשת רק כאשר מעתיקים קבצים אל הכונן - ולא כאשר מעבירים מהכונן לכונן אחר.
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים יתכן שהוא עשה את שלו וכדאי לפטור אותו מהעול של להמשיך לעבוד במצב כזה.תריץ HDTune ותעלה תמונה בבקשה.אה כן.. והאם הוא מתפקד בדיוק באותה צורה גם במחשבים אחרים?
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים מחבר מצ"ב התמונה מ-HDTUNEבדקתי את הכונן במחשב אחר והבעיה נמצאת גם שם (אחד עובד ב-AHCI השני ב-IDE) ככה שסביר מאוד שהבעיה אכן בכונןזה ממש מוזר שזה קורה רק כאשר מעתיקים קבצים אל הכונן.ישנה אולי דרך לפתור את זה (פרמוט או משהו כזה יכולים לעזור ?)תודה רבה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים תבדוק ש-write caching מופעל ב-device managerלפי HDTune זה נראה בסדר. מבחינת זה שהכונן נעלם עדיין אפשרי שהוא דפוק.בדקתי את הכונן במחשב אחר והבעיה נמצאת גם שם (אחד עובד ב-AHCI השני ב-IDE) ככה שסביר מאוד שהבעיה אכן בכונןלהפך.
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים ב- HD TUNE נבדק רק קריאהאפשר לבדוק גם כתיבה אבל המידע שיש על הדיסק עלול להמחק לכן מומלץ קודם לגבות את המידע שיש עליועוד משהו שאני ממליץ לעשות זה להריץ בדיקה עם התוכנה של היצרן
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים מחבר ה-write caching מופעל.העלתי תמונה ובה תוצאה של 2 בדיקות בתוכנה שיש באתר של WDמה יעזור לעשות בדיקת write?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים בן כמה הכונן הזהלפי מה שנראה פה הכונן באמת עשה את שלוגם אם אתה לא עושה בדיקת כתיבה זה יהיה רעיון מאוד מאוד טוב לגבות את הדברים שלך החוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.