עבור לתוכן

דיון|ההתקדמות הטכנולוגית המדהימה במשחקים!

Featured Replies

פורסם

תאכלס אין כזה שינוי

:xyxthumbs:

התקדמות במשחקי FPS זאת לא דוגמה כזאת טובה אלא אם כן אתה מסתקל על אספקטים מאוד מסוימים במשחק. המשחקיות עצמה בFPS היא בגדול אותו דבר. כל מה שמשחקי FPS עושים הם מדמים מציאות וידעו לעשות את זה גם בdoom אבל המחשבים בזמנו לא יכלו לעשות גרפיקה פוטו ריאליסטית ולא ממש הבדילו בין פגיעת יד לפגיעת רגל או ראש(אני לא בטוח אם הfps היום בכלל מבדילים כי אני לא משחק בג'אנר).

לי כמו לאחרים הדבר הכי חשוב במשחק זה משחקיות. אם לא כיף לשחק במשחק אני לא אשחק בו. הבעיה שלי שאני לא ממש מתלהב מהג'אנר הסופר פופולארי של FPS . אני אוהב גם משחקי אסטרטגיה בתורות שאין הרבה כאילו ומשחקי ניהול. גם משחקי השרדות ו rogue like מעניינים אותי אז יש לי minecraft (משחק עצמאי קניתי אבל לא הכי משחק בו לאחרונה) ו URW (משחק עצמאי דומה לrogue אבל פתחו אותו במשך יותר מ10 שנים) אני גם עדיין מכור לinfantry online שזה משחק יריות ממבט למעלה (איסומטרי) ויש שם רק עוד 200 שחקנים (לא רע למשחק בן 10) .

אז אני עדיין משחק בערך באותם משחקים ששיחקתי פעם עם גיחות קלות לfallout 3 ו BF2 .

אם רוצים להסתקל על התקדמות צריך לצאת מהקופסה של הFPS כי בסך הכל זה ג'אנר די ממוחזר. גרפיקה זה נחמד אבל אם המשחקיות גרועה או הג'אנר משעמם זה לא עוזר לי הרבה. אני גם ככה לאחרונה קונה משחקים רק במבצע איזה שנתיים אחרי שהם יוצאים וזה גורם לי להיות הרבה מאחור בסצינת הFPS.

פורסם

URW ?

לא מצאתי,מהם ראשי התיבות ?[br]פורסם בתאריך: 14.12.2010 בשעה 14:08:41

אני ניראה לי בין הבודדים שמעדיף את התוצאות של Source, המנוע מיושן אבל הוא נותן תמונה מאוד נעימה לעיין :P מעניין מתי סוף סוף ניראה מ VALVE מנוע חדש...

מי שרוצה ליראות את ההתקדמות צריך להתעמק במנוע של THE WITCHER 2, ניראה כאילו הם עשו עבודה מאוד מאוד מרשימה, לא פחות מרשימה מ ID TECH 5.

הדבר שלדעתי הכי חשוב זה שסוף סוף מתחילים ליראות חברות מבינות שמנוע לא יעיל שווה לתחת גם אם הוא נותן גרפיקה מדהימה. CRYTEK שיפרו את היעילות של המנוע שלהם בצורה מרשימה, UE גם עבר מספר שדרוגים גדולים (למרות שעדין אני לא אוהב את התוצאות שמקבלים איתו, הנוחות שלו גורמת למפתחיםלהיות עצלנים מידי). TECH 5 גם מרשים, RAGE ניראה טוב יותר מרוב המשחקים שיש היום בשוק ועובד על 60FPS בהשוואה ל 30-50 שיש ברוב המשחקים היום. רק תחשבו מה הם יעשו עם DOOM שאמור להיות פחות מ 60FPS.

מה זאת אומרת עובד על 60FPS? זה לא תלוי בחומרה ?

פורסם

URW ?

לא מצאתי,מהם ראשי התיבות ?

תחפש URW ו Unreal world ביחד.

unreal world . זה משחק השרדות באיזור סקנדינביה בתקופת הברזל - לא שיחקתי שנתיים ולא מזמן עדכנתי גרסה (שילמתי על רשיון לכל החיים כשזה היה זול) ויש המון שיפורים לגרסה החדשה . המשחק עדיין לא כזה "יפה" בגדול משחק rogue עם קצת גרפיקה. המטרה היא לא למות ובשביל זה צריך לאכול, לשתות ולנסות לא להתפגר באיזה שהיא דרך (באחת הגרסאות מישהו מת מנשיכת סנאי בבוהן :lol: - יש אחד שגם נפל מעץ על העין ) אני למשל במשחק הראשון קפצתי בעירום למלכודת בור עם יתדות שחפרתי לעצמי( הצלחתי לתפוס איזה טיפש).

בגדול זה דומה לminecraft רק ב2D ואין ממש חפירות עד אין סוף. במשחק הזה בניגוד לminecraft חייבים להשיג אוכל שגם מתקלקל והפציעות שלך פרטניות וגם מקשות עליך בהצלחה ביכולות שלך ובתזוזה שלך וגם המשקל שאתה סוחב מגביל. אז אולי זה בסדר להפצע אבל ריבוי פצעים בעיקר קשים כמו שברים יקשו אליך מאוד. מהירות ההבראה הוא גם די איטי (פציעה קשה של 20% יכולה לקחת חודש וחצי) אז ממש לא כדאי להפצע. בחורף אפשר לקבל כוויות קור מחשיפה אז כדאי להתכונן או להתפגר . אין במשחק גרפיקה פוטו ריאליסטית אז אתה צריך להשתמש בדמיון . אתה עדיין יכול לספר סיפורים על הרפתקאות במשחק כי יכולים להגיע למצבים ממש לא נעימים . למשל פעם הלכתי עם הפרה שלי לטיול בשלג והתחלתי לקבל כוויות קור אז עצרתי והדלקתי מדורה ופתאום הופיאו זאבים ובגלל שהייתי גם פצוע וגם סחבתי את הבית על הגב והפרה היא לא ממש כלב שמירה (הכלבים בגרסה ההיא יכלו להוריד דוב בקלות) לא ממש הצלחתי לברוח מארוחת הערב של הזאבים.

פורסם

נשמע מעניין,נראה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

איך אני אוהב דיונים כאלה :yelclap:

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים