עבור לתוכן

חיבור XBOX ל-VPN

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ואלחוטית. המחשב הסלוני שלי (WINDOWS 7 64BIT) מחובר לרשת עם מתאם אלחוטי (WIRELESS N) וגולש דרך חיבור VPN של 12VPN (דרך תוכנה של 12VPN). אני מעוניין לחבר את ה-XBOX 360 SLIM (בעל חיבור WIRELESS N וחוטי) שיושב בחדר אחר למחשב כך שיגלוש דרך ה-VPN (כרגע ה-XBOX מחובר אלחוטית לרשת). האם אני חייב לבצע את זה דרך חיבור חוטי למחשב באמצעות כבל CROSSOVER או שיש אפשרות אחרת? הראוטר (DLINK DIR615) אינו יושב ליד המחשב הסלוני אם זה מעניין משהו.

פורסם

ה VPN הזה הוא פונקציה ברמה אפליקטיבית. זה ממש לא משנה איך אתה מחבר את הציוד קצה פיסית.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אם אתה שואל או עונה. ה-VPN יותר חיבור LAN וריטואלי כך שאני יכול בודאות ליצור חיבור ל-XBOX עם כבל קרוסאובר. לפחות זה מה שטוענים בתמיכה של 12VPN.

פורסם

סליחה, היה סמין פיסוק לא נכון.

הכוונה היא שלא משנה איך תחבר את ציוד הקצה פיסית כי מדובר על משהו שעובד בשכבה האפליקטיבית של הרשת בלבד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין את התשובה. אתה אומר שאני לא יכול לחבר את ה-XBOX ל-VPN בשום דרך או שאני יכול בכל דרך? אם אני יכול אז השאלה ששאלתי היא כיצד?

פורסם

לא כתבתי שאתה לא יכול לחבר, מה שציינתי זה שזה ממש לא משנה איך את מחבר את הקונסולה פיסית.

פורסם
  • מחבר

תוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת ללא חיבור CROSSOVER כשה-XBOX והמחשב מחוברים יחד לאותה רשת אלחוטית?

תודה!

פורסם
  • מחבר

http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm

רוב הסיכויים שגם לא יהיה לך צורך בכבל crossover כי 90% מהNICים היום תומכים ב auto MDIX ויודעים "לגלות" את סוג המדיה לבד כמו שהם מזהים duplex.

תודה אנסה. אז זה אומר שאני חייב כבל ישיר מהמחשב ל-XBOX ולא יכול להשתמש ברשת הקיימת (המחשב מחובר לאינטרנט דרך הראוטר בחיבור אלחוטי ולא ישירות מהמודם כמו בהסבר שבלינק שצירפת)? איך נכנס ה-VPN לתמונה?

פורסם

זה ממש לא משנה איך אתה מחובר.

אתה כנראה מתעקש לא לקרוא את התגובה הראשונה שלי: מדובר על פתרון אפליקטיבי בלבד לכן זה לא משנה איך הציוד קצה מתחבר.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא משנה איך אתה מחובר.

אתה כנראה מתעקש לא לקרוא את התגובה הראשונה שלי: מדובר על פתרון אפליקטיבי בלבד לכן זה לא משנה איך הציוד קצה מתחבר.

זה לא שאני לא קורא. אני לא מבין כיצד לבצע את זה טכנית. ניסיתי להגדיר ICS ללא חיבור כבלים נוספים אבל במצב זה ה-XBOX לא גולש דרך ה-VPN שבמחשב אלא דרך חיבור האינטרנט הרגיל שמגיע מהראוטר.

פורסם

אתה יכול להגדיר בתוכנה של הVPN מאיזה ממשק להתחבר?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגדיר בתוכנה של הVPN מאיזה ממשק להתחבר?

לא, אבל כשהיא מחוברת היא יוצרת חיבור LAN חדש שנקרא Local Area Connection 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים