עבור לתוכן

איך צורבים סרט DVD?

Featured Replies

פורסם

אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב?

תודה.

פורסם

לשאלתך יש שתי פתרונות :

1. אם זה dvd מהשנים האחרונות פשוט תצרוב את הסרטים כמו שהורדת אותם בכל תוכנה שיש לך הכל מnero ועד לתוכנת הצריבה המובנת של הwindows

2. במידה ולא מדובר על dvd אשר יודע לקרוא קבצי divx אתה צריך לצרוב את זה דרך תוכנה שתעשה לך המרה לפורמט dvd ותצרוב את הסרט (לדוגמא nero ) הבעיה היא שתוכל להכניס בצורה זו סרט אחד גג גג שתיים על דיסק אחד

בהצלחה

פורסם

שתי שאלות :

1 תוכנת הצריבה של המובנת של ווינדוס יכולה לצרוב כמה סרטים על אותו הדיסק ברצף ?

2 על מכשיר ה DVD שלי כתוב DIVX האם הוא יכול להקרין קליפ שנצרב בקובץ FLV ?

פורסם

1. מבחינתך ומבחינת windows אתה פשוט צורב את הקבצים כקבצים, בלי שום קשר לעובדה שהתוכן של הקבצים האלה הוא סרטים. אין משמעות ל"כמה סרטים על אותו הדיסק ברצף". ה-DVD שלך כבר ידאג להציג לך את רשימת הקבצים שבדיסק.

2. סביר להניח שלא. הפורמטים הנתמכים בנגני DVD הם בדרך כלל avi או mpg, ולפעמים גם wmv.

פורסם

הבנתי אותך,

אבל אני לא מעוניין בפורמטים שDVD DIVX ינגן בדרך כלל, רוב הסיכויים, או משהו כזה.

אני מחפש את הפורמט שDVD DIVX ינגן תמיד ב-ט-ו-ח

יש פורמט כזה ?

(אני פשוט לא רוצה לצרוב ולראות שזה לא מנגן ושוב לצרוב ושוב לראות שזה לא מנגן)

פורסם

הפורמט שבטוח ינוגן תמיד על כל DVD הוא הפורמט הרגיל של סרטי DVD (מה שמגיע בקבצי VOB). יש עשרות תוכנות שממירות לפורמט הזה (פשוט חפש avi to dvd).

פורסם

קח את התוכנה הבאה:

ConvertXtoDVD 4 היא תמיר לDVD ובסיום ההמרה פשוט תכניס דיסק ותצרוב בנוסף היא תוסיף "צפטרים" תעשה הכל

אוטומטי, עדיף להכניס את הדיסק לפני התחלת ההמרה אים לא בסיום ההמרה היא תבקש שתכניס דיסק.

בנוגע לDVIX אתה צריך לקודד את הסרט בעזרת תוכנה שמקודדת וידאו לדעתי לא תהיה בעיה.

פשוט לצרוב כDVD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים