עבור לתוכן

רעש במגירות לדיסקים קשיחים של SNT135

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי שתי מגירות SNT135 לכוננים קשיחים סאטא במארז hec שלי (מחשב חדש וחדיש).

המחשב כולו הורכב בחנות מחשבים מקצוענית, אבל, פעם אחר פעם הצטרכתי לקבל מגירה חדשה פר כל מגירה מכיוון שהמגרות התחילו להרעיש יותר ויותר, כנראה רעש שבא מהמאוורר בקידמת המגירה של כל אחת. רעש שבתחילה כמעט שלא היה, ועם הימים גבר וגבר ללא סיבה עד לרמות לא מתקבלות

בנתיים, אין לחנות בעיה לתת מגירה חדשה כל פעם אבל כמובן שמצב זה לא ייתכן.

האם גם לכם קרה מקרה כזה עם המגירה הנל או מגירה דומה (בעלת מאוורר קטן בקידמתה)?

אני מבסוט מהמגירות בצורה כללית, יש להם מנעול און אוף שמתאים לצרכים שלי וכולי.

יש אפשרות לניתוק המאוורר הקטן של כל מגירה - אבל... האם בכלל לחשוב על לעשות את זה? עכשיו חורף והטמפרטורות נוחות אבל בקיץ חם יותר - וכידוע, באיזור החמש ורבע אינץ למעלה, אין את המאוורר של המארז הקידמי שנמצע ליד כלוב השלוש וחצי אינץ ולכן לא יהיה קרור למגרות אם לא יהיה מאוורר לכל אחת.

מחשבות וידע שלכם על הנושא הזה יתקבלו בברכה

פורסם
  • מחבר

bump

פורסם

סתם שאלה של סקרנות:

למה אתה צריך כונן נשלף ?

אם תתעסק עם המאורר של המגירה אז אתה מבטל את האחריות שלה

אם זה לא משנה אז אתה יכול לנסות לנתק את המאוור ולבדוק באיזה טמפ' הדיסק עובד במנוחה ומאמץ ולפי זה תוכל להחליט אם להשאיר את המאורר מנותק או לא

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא צריך דווקא כונן נשלף. הרצון הוא שיהיו לי שני הארד דיסקים, כל אחד עובד לבד, והחלטה איזה מהם יעבוד (הנעילה במגירות אלה הם בעצם און-אוף גם)

זה נכון בקשר לטמפרטורות שאמרת אבל עכשיו חורף וקריר לרוב. שאלה יותר חשובה מה יקרה בקיץ.

אבל מה - האם ידוע שהמאווררים מהסוג הזה, קטנים וכולי יכולים להרעיש יותר ויותר עם הזמן עד לפעמים לרמות לא נסבלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים