עבור לתוכן

זכויות יוצרים לאופיס 2003

Featured Replies

פורסם

אני אל אופן אופיס, והוא לא עושה לי בעיות גם בתאימות ל doc / docx. ואם שמרת ב odt אז מיקרוסופט אופיס 2007 יודע לפתוח odt (בצורה הכי גבולית ודפוקה שיש אבל עדיין פותח)

יש מצב שתמצא סיריאל ל 2003 ב ebay או יד שניה, וזה יהיה חוקי

פורסם

איך עושים שהאופן אופיס ישמור באופן אוטומטי DOC.

לא זוכר עכשיו בדיוק, אבל זה בטח תחת Tools > Options > Load/Save או משהו דומה.

פורסם

אין פה בכלל מה להתווכח כי זה לא עניין מוסרי.

שימוש בעותק פרוץ או שלא ברישיון של תוכנה שמוגנת בזכויות יוצרים היא גניבה לכל דבר ועניין.

פותח הדיון, אתה יודע שאתה יכול להגדיר את Libre Office (בשמו החדש עקב ההתנתקות מ-Sun) לשמור באופן אוטומטי את הקבצים בתבנית DOC אם זה כל כך חשוב ואתה שוכח לעשות את זה ידנית. חוץ מזה שאם אתה שולח קבצים לאנשים עם Office 2007 הם יכולים לפתוח קובצי ODT.

שנית, לקנות עותק חוקי של התוכנה זה ממש לא כזה מסובך. יש עותקים שנמכרים מיד שניה, יש גרסאות חדשות של חבילת התוכנה שתוכל לקנות. אם רוצים באמת אז אפשר.

עותקים מיד שניה? טחחח אין דבר כזה, אסור לך למכור את הרשיון, אין דבר כזה עותק מקורי או חוקי, יש רשיון בתוקף ולעסקים מדובר על תמחור שנתי.

בכל מקרה לפותח, אני לא יודע עם מי דיברת ב-MS אבל הם לא מוכרים שום דבר, אם אתה עסק גדול(150 אלף שקל בשנה ומעלה) אתה תקבל BAM, אם אתה עסק מאוד גדול אתה תקבל BAM יעודי. בשביל לקנות רישוי אתה צריך לפנות ל-Reseller של מיקרוסופט בארץ כמו אומניטק, בכל מקרה לא פותחים היום תיקי רישוי חדשים גם ל-Office 2007, רק 2010.

פורסם

בטח שיש. מי דיבר פה בכלל על עסקים? למיטב הבנתי מדברים פה על אנשים פרטיים. אדם פרטי שקנה את חבילת התוכנה בגרסת (רישיון) Retail יכול למכור אותה לצד ג' בתנאי שאותו צד ג' עומד בתנאי הרישיון ויעשה שימוש בתוכנה באופן שאינו מפר את הרישיון.

אני לא מדבר פה על רישיונות ב-eBay שמהימנותם מפוקפקת וייתכן שהם בכלל רישיונות Technet וכו', אלא על רישיון שבטוח תקף.

פורסם
  • מחבר

אפשר לסגור את הדיון כבר. הורדתי את הליברה-אופיס, והוא לא עושה בעיות כמו הגרסה הקודמת. למה? אין לי מושג...

הם גם שיפרו כל מיני דברים.

נראה לי הסיבה היחידה עכשיו לקנות אופיס זה כי הוא נראה יותר טוב וזה לא אחד מהשיקולים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים