עבור לתוכן

ניורון - פרסום לאנשים שלא מבינים במחשבים

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron.

הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים".

לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור).

קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי -

1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינה של המעבד נמוכה מאוד, ולמעןו אמת דווקא הקרינה של המסך יותר מסוכנת.

אמנם בהמשך ניורון מזהירה מפני מארזים וספקים ג'נריים, אך כמובן שגם היא לא בדיוק מוכרת ספקים ומארזים של אנטק - אלא ספקים ומארזים ג'נריים וזולים. יתרה מך אם תסיירו בעמודי המוצרים לא תראו שום מידע שאומר לכם מה ההספק של הספק או של מי המארז והספק.

2) No Shit? אז למה ניורון עדיין לא השכילו למכור מחשבים עם לוח אם של חברות מוכרות יותר או כרטיס מסך מתקדם יותר? וממשיכה למכור בחלק ממחשביה כרטיסי 3D-FORCE ? ומדוע הם עדיין לא מציינים תמיד באיזה לוחות אם הם משתמשים או באיזה דגמי זכרונות הם מתמשים?

3) האמת היא שבנוגע לסעיף זה אין לומר הרבה. אכן להגנתה של ניורון ניתן לומר שהם מוכרים רמקולים של AltecLansing שנחשבים לאיכותיים מאוד ביחס למחירם.

4) הסעיף שאולי הכי מצחיק. ולדעתי אין טעם להגיב על גיבוב השטויות הללו.

אגב. מומלץ ללחוץ על הלינק "מומחים אומרים על ניורון" ולראות כי המומחה הגדול שמצוטט הוא לא אחר משאשר מנהל ניורון עצמה. ;D

בקיצור - תובנות רבות לא השגתי מהמסמך הזה.

פורסם

זה נהיה יותר גרוע מערוץ הקניות...

אבל אני חושב שהם משתמשים בספקים של HEC (קראתי על זה איפושהו, תקנו אותי אם אני טועה :P )

פורסם

זה נשמע כמו מסע הפרסום של מייקרוסופט בנוגע למערכת ההפעלה.

אנשים שלא מבינים עושים את מה שאומרים להם, או במקרה הזה, מוכרים את מה שמציגים להם...

עצוב שככה ניראה השוק בארץ וחברה גדולה כמו ניורון שמציגה את עצמה בצורה כלכך מבטיחה, יכולה לאכזב כלכך הרבה אנשים...

פורסם

לבכות או ליצחוק? עדיין לא החלטתי :-\

עריכה:

כמה משפטים שהסגירושהבן אדם עוב עליהם בעיניים:

"בעצם יש להסתכל על מחשב כעל יחידה אחת ולא כעל אוסף חלקים"

כדי שלא נשים לב שחלק מהחלקים מסריחים או לא עובדים כראוי...

"אין ברשימה זו על מנת להכליל ולקבוע כי כל מחשב מורכב הוא מחשב גרוע. פשוט כדאי לדאוג לברר אם נערכו מבחני אינטגרציה מקיפים למחשב ובאם נבדקה יציבותו מול מערכות הפעלה ידועות, הבחירה במחשב מותג מקלה על בירורים אלה."

בירורים אלו לוקחים שניות מספר, אז מה בדיוק חוסכים? אפילו כסף לא חוסכים.. רק מפסידים מחשב באמת טוב...

החלטתי לבכות... :-\

פורסם

פשוט עצוב, אבל ממש עצוב לראות את זה. םשוט עבודה בעיניים ללא בושה!

ועוד יותר עצוב שהרבה אנשים מאמינים לזה והרבה אנשים נדפקים...

פורסם

אכן הזדמנות מצוינת להחזיר לשירות את ה Avatar הקודם שלי.

פורסם

פאתטי...

פורסם

שטויות שטויות אבל אני חייב לציין שבזמן האחרון עסק מחשבי הקבר השתפר במעט. 3D-FORCE רואים הרבה פחות מפעם וניון ואפילו ערוץ הקניות נותנות כרטיסי ATI (ניורון אפילו מציעים במפרטים 9800), הזכרונות הם 400MHz (ברור שזה לא קורסייר, אפילו לא מיקרון אבל עדיין לא במהירות 266MHZ) ועוד מעט דברים שהם משתפרים בהם בקצת.

פורסם

נו ברור, הם הרי חייבים "להתקדם" עם הטכנולוגיה...

כל דבר שקשור במספרים שילדים ישראלים ישר מקשרים עם "העוצמה של המחשב", כמו מהירות המעבד, ה"מספר של הג'יפורס" ("מה זה Radeon? אין לך כרטיס מסך של ג'יפורס 4, או לפחות 3?"), הזיכרון של הכרטיס מסך (אם אני זוכר נכון פעם היה משהו ממש להיט במפרטים האלה - GeForce2 MX 256MB SDRAM, או משהו בסיגנון הזה), הכמות של ההרדיסק, וכו'...

פורסם

מישהו פעם ראה בכלל פרסום שמיועד לאנשים חכמים ?

אנשים חכמים לא מקשיבים לפרסומות מלכלתחילה.

פורסם

זה רק מראה כמה הם נואשים, שהם נאלצו לשפר קצת את התדמית שלהם

כאילו שזה יעזור להם...

למה כמה להם עלו הספקים???

פורסם

פשוט עבודה בעיניים ...

פורסם

מישהו פעם ראה בכלל פרסום שמיועד לאנשים חכמים ?

אנשים חכמים לא מקשיבים לפרסומות מלכלתחילה.

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב...

פורסם

תקשיבו בעולם של היום כבר אי אפשר לדעת מי עובד עליך

אולי החברה שאתה כל כך אוהב בסוף תתברר כאחד שעובדת על אנשים

ולא פעם קרה ... שמיהו רימה בבנצמרקים ...או חנויות נסגרו והרבה אנשים נדפקו....

לא סובל את ניורון וכל ההומואום ההאלו שמנסים לעבוד על אנשים....

לפעמים אני משתתף במכרטים ורואה איך אנשים מסכנים מוציאים על המוצר איזה 500 שלק יותר ממה שהוא עולה...

לבא לי להתקשר ולהגיד לו :"אידיוטטטטטטט אתה לא רואה שעובדים עליך??!?!!?!!?"

מעצבן הבורות של האנשים. האמת גם אנחנו ככה רק בתחומים אחרים....

אנחנו אנשי מחשבים יחסית... אנחנו מבינים בזה.....

אבל אני בטוח שגם כל אחד פה נדפק בתחום אחר בחיים שלו ... בקשר לאיזה מוצר חרא

שחשב שזה טוב...

צודק רמדיה לא דוגמא טובה:) (שיניתי)

וזהו ::)

תשכילו, ;D

פורסם

עכשיו לדוגמא הסיפור של רמדיה... :P

זה לא קשור, ואל תשווה בין הפקרות שגורמת למוות של תינוקות לבין מחירים מופקעים של חתיכת סיליקון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים