פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפציץ אותי ברשימה ענקית של כל ה-posts שאי פעם נכתבו על ידי. ניסיתי את זה כאן באתר, והחיפוש לא מקבל תוכן ריק עבור השדה מילים לחיפוש. גם כוכבית הוא לא מקבל, וגם רווח לא.. אז איך מצליחים להשיג את זה? תודה רבה
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר האם תוכלו בבקשה להוסיף אפשרות כזו?כך אוכל לעקוב בקלות יותר עבור Topics שפתחתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.