עבור לתוכן

עזרה בקניית נתב חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Chief תודה רבה על התגובה המיוחדת

אך הנה ציטוט מנציג בכיר של חברת בזק בנלאומי :

״ בנתבים של d-link בחיבור L2TP ניתן לרשום כתובת server במספרים בלבד , כלומר כתובת ip .

ולא כתובת במילים במקרה שלנו hot.bezeqint.net מכוון שיש מקום רק ל 15 מספרים או אותיות ופה יש 16

מה שיוצר ניתוקים מידי פעם מכוון שבכתובת מילים השרת יודע להחליף ip לבד

ואילו בכתובת מספרים זה פשוט נשאר אותו מספר ״

ומה זאת אומרת בדיוק להגיע ל 80 mbps ב 200

אם ככה מה עדיף tp-link 1043 או edimax 6574 ?

או שעדין אתה חושב שכדאי לי להשאר ב d-link למרות הנסיבות

או שאולי פשוט תגיד לי מה הנתב הכי טוב שאני יכול לקנות היום שהכי חשוב לי זה משחקי רשת

משרתים בחו״ל ולא חשוב הכסף

הרבה המליצו לי על ה tp-link 1043

אבל מוזר שהוא יהיה הכי טוב מכוון שהוא הכי זול מבין השלושה

אני יודע שאני קצת נודניק וכותב המון שאלות במכה ומצפה לתשובות על כולן

אבל זה רק מרצון ללמוד ושאיפה לטוב ביותר

אז המון תודה

פורסם

הסברים:

1. ל-80Mbps ה-655 מגיע ב-L2TP. ל-200Mbps הוא מגיע בחיבור ללא חייגן -- Dynamic IP.

2. לשאלתך -- בררתי שוב עם D-LINK. בקושחות האמריקאיות יש אכן בעיה להכניס את כתובת שרת כ-URL וניתן לעשות זאת רק במספרים. אולם בקושחות המופצות יחד עם הנתבים בארץ, שניתן להוריד מכאן (ftp://www.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware), ניתן להכניס הן כתובת UP והן כתובת URL (ידועה גם בכינוי L2TP FQDN). ראה את ה-RELEASE NOTE בגרסא V 1.31WW, build 03, 2010/02/22 כאן ftp://www.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/DIR-655A4_release_notes.txt

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר לי בעצם שאם אני מתקין קושחה מאותו גירסא אבל מהאתר הרוסי אז אני יוכל להכניס את הכתובת hot.bezeqint.net ?

נ.ב

פתחתי אשכול השוואה בין שני נתבים

תעיף מבט בבקשה

פורסם

אופיר שלום,

ננסה לענות בצורה רשמית לכמה משאלותיך

1. (קצת פטריוטיות) האתר של D-link ישראל הינו כחול לבן, וכולו בעברית. חלקו מאוחסן במטה האזורי במוסקווה בכלל שרת ה- FTP להורדת הקושחות

2. חלק מעבודתנו בארץ הוא התאמת המוצרים לארץ ולכן לכל נתב חדש שיוצא, אנו דואגים להתאימו לשרתי ה- L2TP של הספקים בארץ ובכלל זה גישת FQDN (שמית). גם הנתב DIR-655 הותאם לעבוד בארץ לעבודה עם חייגן L2TP ולצורך העניין אכן יש לעדכנו לקושחה 1.31WW Build 03 ומעלה.

אז לשאלתך כן - לא אמורה להיות כל בעיה לעבוד איתו בכתובת במילים (hot.bezeqint.net ). ואם תתעורר בעיה - אנו פשוט נוציא תיקון גרסה במיידי

3. ציינת את בזק בינלאומי, הנתב DIR-655 נבדק גם במעבדות בזק בינלאומי בסביבת חייגן והגיע למקסימום רוחב הפס האפשרי.

4. על כל מקרה - לקחנו נתב מדגם DIR-655 ונבצע שוב בדיקות FQDN L2TP במהלך הסוף שבוע הקרוב בכל הגרסאות הקיימות כיום (1.21 / 1.3 / 1.31 / 1.34) ונעדכן כמובן.

בתודה

תמיכת D-link ישראל

פורסם

טוב,

אז לאחר בדיקת כל הקושוחות שלנו על ה- DIR-655 (גרסאות 1.21 / 1.31 / 1.34) בסוף השבוע

התבררו לנו העובדות הבאות:

1.21 אינה תומכת ב- FQDN

1.31 תומכת ב- FQDN רק במצב Dual Access L2TP (חיבור המתאים לאזור רוסיה ועלול לגרום להתנגשות בהגדרות DNS בארץ)

1.34 - הגרסה החדשה ביותר תומכת ב- FQDN, יש שדה להזנת שם השרת (ללא מגבלה של מספר אותיות) אך... מצאנו כי יש BUG קטן וזה לא עובד בצורה תקינה. אנו נתקן BUG זה במהירות האפשרית, נשחרר גרסת קושחה חדשה ונעדכן בפורום זה

ותודה למשתמש בפורום שהעיר את תשומת לבנו וגרם לנו לבדוק שוב את הגרסאות האחרונות

בתודה,

תמיכת D-link ישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים