פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים ???I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOWאני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאהמה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר כן.דרייבר מהאתר של ATI , אגב כרטיס המסך של ספיר.אפילו את המשחק קניתי מקורי מחו"ל כדי לשלול תקלות.תודהעריכה: אגב, טמפרטורת המעבד כשיצאתי מהמשחק אחרי 15 דק הייתה 82 מעלות. מעניין
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים משהו לא בסדר אצלך במחשב, אולי דרייברים,הרצתי את המשחק הזה על מחשב חלש בהרבה על רזולוציה 1680*1050
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר זה מקרטע בפניות , ומקרטע בכללי.מה הרזולוציה שאני צריך לקבל חלק + באיזה רמת גרפיקה LOW\MED\HIGHT?תודה
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר לא הורדתי.איך מורידים עדכונים למשחק?כרגע מוריד דרייבר מחדש מהאתר של ספיר.
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר עדכנתי דרייברים חדשיםעדכנתי גרסא 1.0.7בוצעו מספר ריסטרטים. יש לציין שמערכת הפעלה נקיה בלי שום רוגולות וחארטות.אני מנסה להכנס למשחק=זורק אותי החוצה אחרי שהCD הקטן מסתובב.אני מצטער על הרגע שבו שילמתי כסף על המשחק הזה ולא הורדתי אותו בחינם מאיזה אתר פיראטי.רוקסטאר לא שווים אגורה! ??? ???
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר שלחתי להם מייל עם תיאור התקלה ובקשה לפתרון.אם לא אקבל תגובה (ונראה לי שאקבל משהו אוטומאטי) וזה לא יעזור , אדרוש את הכסף חזרה. גנבים
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים עשית לי חשק אני מתקין כרגע GTA4 ונראה אם עובד ואיזה עדכונים אני יהיה צריך לשים קניתי את המשחק בזמנו נראה אם יתן לי לשחק עכשיו עריכה " גם לי לא עובד התקנתי את המשחק עלה ה SOCIAL CLUB והיה לי אפשרות ללחוץ PLAY אבל במקום זה הלכתי ועדכנתי לגרסא 1.07 ועכשיו שאני מנסה להריץ את המשחק הוא נותן לי שגיאה SecuROM Launcher has stopped working ואי אפשר להתחיל את המשחק כאמור המשחק קניתי חוקי :\ ננסה שוב פעם להתקין והפעם לא נתקין את העדכון עוד עריכה" הצלחתי להפעיל את המשחק בסוף לא הייתי צריך להתקין שוב פשוט התקנתתי SOCIAL CLUB שוב הרצתי את המשחק ועבד
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים SecuROM Launcher has stopped working יכול לנבוע ממי שמותקן לו IE9 BETA יש להסיר אותו תחילה, לי גם הייתה את אותה בעיה..בכל מקרה GTA IV רץ אצלי ואצל חבר שלי נפלא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.