עבור לתוכן

לינקסיס WRT54G הסוף?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים.

למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה.

עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד.

לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו.

חשבתי שזה אולי התשתית או הספק.

הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות.

החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי.

שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה).

אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה).

כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש ממש איטית (סה"כ 2 מחשבים, אחד קווי ואחד אלחוטי, ופעם במלא זמן מחשב שלישי).

שמתי לב גם שאנטנטה אחת שלו ממש קשה ובקושי זזה (כן, לא נגעתי בו שנים) והשנייה סבבה.

האם הגיע סופו של הראוטר? לקנות חדש? יש עוד משהו שניתן לעשות? (אני פשוט מאוד מתוסכל מהעובדה שיקח לי שנה להגדיר את כל הרשת מחדש, כולל כל המכשירים שבה ואז פורטים, שיתוף בין המחשבים וכו').

ראיתי שיש מלה מקומות באינטרנט שבהם יש כל מיני גרסאות פתוחות לעדכון הראוטר - לתת להם צ'אנס?

אני יודע שלינקסיס הכי טובים, תוכלו להמליץ לי על נתב עד ה400 שקל??

תודה רבה לעוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 6.12.2010 בשעה 19:10:55

אוסיף שהגרסה שכתובה לי על הראוטר היא 2.2...

עדכנתי לגרסה 4

פורסם
  • מחבר

מעל 100 צפיות ואין תגובה...

???

פורסם

כשאתה יוצא מנקודת הנחה ש-LINKSYS הם הכי טובים, קשה לתת תשובה... לא כל מה שהיה נכון בעבר, נכון היום.

פורסם

אותו בעייה ..

הפתרון היחיד זה ספק חדש.

תנסה ספק אחר ..

פורסם
  • מחבר

כשאתה יוצא מנקודת הנחה ש-LINKSYS הם הכי טובים, קשה לתת תשובה... לא כל מה שהיה נכון בעבר, נכון היום.

מקובל...

אז יש המלצה למשהו אחר?

פורסם
  • מחבר

האמת, אחרי חפירות ברשת הוא ממוקם אצלי בראש הרשימה...

זו ההתלבטות:

TL-WR1043ND

תומך כבלים

יש פיירוול

390-499

D-LINK

DIR-665

תומך כבלים

יש פיירוול

510-729

Edimax

BR-6574N

459-466

LinkSys

WRT160NL

לגבי ה TP LINK ראיתי שנקנו הרבה "לימונים"...

יש איזהו חשש לקנות ולקבל דפוק, מה גם שבעיר שלי (י-ם) לא ראיתי חנות אחד שמוכרת אותו...

פורסם

מצטרף להמלצה של ה- TP-Link TL-WR1043N

לאחר שחפשתי נתב איכותי, הגעתי לביקורת של NETCHEIF דרך פורום זה, והוא בהחלט מספק את הנדרש.

(הורדות ממושכות, גלישה שוטפת, ממשק נוח, גלישה אלחוטית יציבה וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים