עבור לתוכן

עזרה עם הצבא - קבעו לי אבט"ש חודש לפני השחרור

Featured Replies

פורסם

עשית אבט"ש בשירות? אם לא, וגם אם יש צעירים ממך בהרבה - אין סיבה שלא יתנו לך.

כבר עשית 3 שבועות בשנה? אסור לתת לך, בטח לא אם יש כשירים אחרים.

חוץ מזה - קח את זה בקלות.

• תגובות 50
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולה אבט"ש, לא יקרה לך שום דבר. הייתי במילואים לפני שלוש שבועות ורס"ן היה פותח לי את השער של הישוב. שאלתי אותו מה הוא איבד בש"ג והוא

אמר לי שכולם חייבים בזה. אם רס"ן רפואה מאיזה חור יכול לעשות אבט"ש גם אתה יכול.

פורסם

עשית אבט"ש בשירות? אם לא, וגם אם יש צעירים ממך בהרבה - אין סיבה שלא יתנו לך.

כבר עשית 3 שבועות בשנה? אסור לתת לך, בטח לא אם יש כשירים אחרים.

חוץ מזה - קח את זה בקלות.

מאיפה המספר הזה?

פורסם

זכור לי משהו כזה לחיילים עורפיים, אך נדמה לי שבעצם מדובר בחבר'ה עם הת"ש מסויים/אוכלוסיות(ספורטאי פעיל וכו'). אני אבדוק זאת עוד כמה ימים שאחזור לצבא.

פורסם

אני אדבר עם אבא שלי

הוא קמר"ש הלור"ל

בטוח ידע איך להוציא אותך מהצרה הצרורה הזו

פורסם

אני יצאתי מאבט"ש (שכלל את ראש השנה) לחפש"ש :facepalm:

דברים כאלו קורים.

פורסם

מצטער להיות מגעיל -

אבל זה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי, אני אתקע רחוק מהבית, ויהיה לי משעמם, ואני אפילו אצטרך לחתום על נשק ואפוד, והוא כל-כך כבד עם כל המחסניות האלו, ויהיה לי משעמם, ואני חייב מטען חירום לאייפון שלי ולחדש את מלאי סרטי הפורנו".

כולה אבט"ש בתנאי בית ז***ת, חייל אמיתי שיושב ורואה סרטים בעמדת שמירה עולה על טיל אם תופסים אותו, בחיאת ראבק - בתעסוקת מילואים האחרונה שלי (שזה "אבט"ש" של לוחמים) ישנתי במקרה הטוב 4 שעות ביממה, בלילות היו תקועים באיזו חיפו"ק של מעצרים הזויים, רועדים מקור עם נשק בהכנס והוידאו היחיד שראינו היה התמונה הירקרקה באמר"ל - ואני מדבר על חבר'ה בני 30+.

ד"א - היה כיף, כי אנחנו חבר'ה מגובשים שאוהבים לתרום, מקצוענים ושלא מפחדים מקצת עבודה.

אתה לעומת זאת תהיה עם פרצוף חמוץ כל האבט"ש כי אתה "פזמניק" וזה מתחת לכבודך.

שקל ?

נמאס לי מאנשים שמדברים כאילו הם גיבורים גדולים.

אוקיי , אתה מגניב , אתה עושה מילואים אחרי גיל 30 , אתה עדיין לוחם , אתה מסוגל לשרוד בקור , אתה יכול לישון 4 שעות בלילה ולהישאר עירני

פששש, אפשר לעשות אותך גיבור של סרט פעולה.

הבנאדם מרגיש שהמפקדים דופקים אותו וזוהי זכותו לשאול. זה שאתה עשית כל מה שאמרו לך בצבא בלי טיפת מחשבה זו בעיה שלך.

פורסם

אתה בטח שפכת מסיר שומנים על הרגליים כדי לקבל פטור מתורנות מטבח ובכית לקב"ן שאתה מרטיב במיטה ואבא מכה את אמא כדי לקבל קרוב לבית. קיבלתי בחילה מחיילים ברמה שלך. אפסים סמרטוטים בכיינים שברחו מכל תורנות והטילו את העומס על החיילים הטובים.

פורסם

לא מסופר פה עליך אל תתבלבל.

ואם אתה חייב לדעת אני רובאי 07 והייתי בגבעתי

פורסם

לוחמים שדיברו כמו ג'ובניקים ממורמרים לא נשארו לוחמים הרבה זמן.

פורסם

אתה בטוח יודע מר.פטור ממילואים

מה עשית בצבא ? עובד כללי?

פורסם

עשיתי 3 שנים בגדוד נ"מ על הר באמצע המדבר. באותה תקופה (בסך הכל לפני 3 שנים) ג'ובניקים בתפקידים לא חשובים במיוחד התחילו לקבל פטור משירות מילואים ובמזל הייתי אחד מהם. מן הסתם לא הייתה לי שליטה על שיבוץ או התפקיד, אבל בכל השירות לא קיבלתי פטור ולא הוצאתי ג'. טחנתי תורנויות כמו מניאק בעיקר חיילים ילדים מפונקים בכיינים אגואיסטים עם ידיים בעובי הרגליים שלי שבכו לקב"ן או הגיעו לבסיס עם אבא ואמא אחרי 30 ימי נפקדות והמג"ד שפט אותם לשבוע ריתוק במקום לזרוק אותם לכלא למספר חודשים.

פורסם

אני מצדיע לך lev-27!

פורסם

עדיף שתפסיק לבכות בגלל הרוסי המרושע ב-KSP שלא דיבר איתך יפה.

פורסם

??? o_O

איזה רוסי מרושע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים