עבור לתוכן

איך אפשר לשפר את הביצועים של הuTorrent?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזו גרסה יש לך, אבל בגרסה הכי חדשה יש את האופציה "Download faster than" עם תיבה ליד שבה אתה יכול להכניס את שם המשתמש שאתה רוצה להוריד יותר מהר ממנו. כרגע, לצערי, זה עובד רק למשתמש אחד, ואני מקווה שבעתיד הם יכניסו אופציה ליותר ממשתמש אחד.

רק שים לב לא להכניס את שם המשתמש שלך כי אז זה לא יוריד בכלל!

איפה אני לא רואה אופציה כזאת

http://www.cue.co.il/i/cue-o69p87q118.png

:nixweiss:

פורסם

RnGKay זה לא נכון!

הוא תמיד משווה אלייך ומנסה להעלות את המהירות. ככה הוא מגיע למקסימום (כלומר כל ה-12Mbps מנוצלים) שהספק אינטרנט נותן לך!

ולגופו של עניין... ענו לך (תסתכל על השאלות הרציניות יותר). :)

פורסם

אני לא יודע איזו גרסה יש לך, אבל בגרסה הכי חדשה יש את האופציה "Download faster than" עם תיבה ליד שבה אתה יכול להכניס את שם המשתמש שאתה רוצה להוריד יותר מהר ממנו. כרגע, לצערי, זה עובד רק למשתמש אחד, ואני מקווה שבעתיד הם יכניסו אופציה ליותר ממשתמש אחד.

רק שים לב לא להכניס את שם המשתמש שלך כי אז זה לא יוריד בכלל!

עובד! תודה רבה!

שימו לב שעדיף לכם לשים משתמש מארה"ב כי הם נותנים רוחב פס גדול יותר להעלאה.

פורסם

איפה אני לא רואה אופציה כזאת

http://www.cue.co.il/i/cue-o69p87q118.png

:nixweiss:

אתה צריך להיות רשום בטורנט כדי שתהיה לך את האופציה הזאת, נרשמת?[br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 16:07:54

עובד! תודה רבה!

אני מצאתי מישהו מפינלנד וזה טסססססס...

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאתם את האפשרות הזאת אבל אין לי אותה ויש לי את הגרסא הכי מעודכנת...

אבל לא משנה.. אני מוריד על מקסימום מהירות דרך האתר שאני חבר בו וזה הכי חשוב.

ואם יש לך שם את ה-V הירוק אז אין מה לעשות בקשר להגדרות..

חוץ מדבר אחד שתשים לב אליו...

אם אתה לא מגדיר את מהירות ההעלאה שלך (upload) אז ברגע שהמחשב שלך יתחיל להעלות לאחרים, הוא יעשה את זה על המקסימום מהירות שלו, ואז זה יעשה לך צוואר בקבוק, אתה תעלה ולא תוכל להוריד כמו בנאדם... תגביל את המהירות העלאה של כל טורנט לאיזה 5-10kb, ואם אתה רוצה להמשיך לשתף כשסיימת אז תבטל את ההגבלה..

פורסם

נסה להשים פורט 53

ו 150-200 חיבורים

פורסם
  • מחבר

עובד! תודה רבה!

איך עושים את זה לא הבנתי?

פורסם

להוריד מהר זה תמיד פונקציה של ספק אינטרנט, חבילת אינטרנט, ומצב הנחיל של הטורנט.

כל שיפור אחר שנובע מהגדרות הוא סוג של אומנות ולא מתאים לכל מצב.

אין לי כוח להיכנס לכל ההגדרות כרגע, אז אני רק יזרוק שכדאי להפעיל PROTOCOL ENCRYPTION על ENABLED.

אם זה DISABLED אז לא תוכלו להוריד ממי שכיוון FORCED (או תוכנות שזה מכוון בDEFAULT).

אם זה FORCED אז לא תוכלו להוריד ממי שכיוון DISABLED.

ENABLED מעדיף הצפנה אבל מוכן להתחבר גם בלי.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להיות רשום בטורנט כדי שתהיה לך את האופציה הזאת, נרשמת?[br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 16:07:54

אני מצאתי מישהו מפינלנד וזה טסססססס...

נרשמתי באתר שלהם, מה עכשיו?

פורסם

אין שום דבר שצריך "לשפר" בביצועים של utorrent. המהירות לא תלויה בתוכנה, היא תלויה קודם כל במהירות שבה האנשים מהצד השני שולחים לך את הקובץ, ובכמות שלהם. אחר כך, יש את נושא הספק שעלול להגביל אותך במקרים מסויימים, אבל אין לך מה לעשות נגד זה.

ככה או ככה, אם ההורדה לא מגיעה לקצב המהירות המקסימלי של מנוי האינטרנט שלך - לא התוכנה היא זאת שאשמה.

מסכים עם מי שכתב את זה ,

רק לא ידעתי להסביר את זה בצורה כ"כ טובה

פורסם

OK

עשיתי וי ירוק למטה

מישהו רוצה שאני אעלה תמונה ?

פורסם

עשיתי וי על כל הת'רד הזה, אין צורך בתמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים