עבור לתוכן

איך אפשר לשפר את הביצועים של הuTorrent?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לשפר את הביצועים של הuTorrent?

פורסם

זה תלוי באיזה חבילת גלישה אתה מנוי ,

בנוסף , תלוי מאוד באיזה תוכנה אתה משתמש ומהן ההגדרות

פורסם
  • מחבר

זה תלוי באיזה חבילת גלישה אתה מנוי ,

בנוסף , תלוי מאוד באיזה תוכנה אתה משתמש ומהן ההגדרות

אהה אני משתמש בuTorrent 2.2 הכי עדכני כרגע ויש לי 12 מגה בבזק בינלאומי

פורסם

מה הממצאים של ההורדה והעלאה שלך והממצאים של ההורדה שלך ...

תפרט יותר מה אתה רוצה בדיוק שיהיה שיפור ?

במהירות ?

פורסם

אין שום דבר שצריך "לשפר" בביצועים של utorrent. המהירות לא תלויה בתוכנה, היא תלויה קודם כל במהירות שבה האנשים מהצד השני שולחים לך את הקובץ, ובכמות שלהם. אחר כך, יש את נושא הספק שעלול להגביל אותך במקרים מסויימים, אבל אין לך מה לעשות נגד זה.

ככה או ככה, אם ההורדה לא מגיעה לקצב המהירות המקסימלי של מנוי האינטרנט שלך - לא התוכנה היא זאת שאשמה.

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר שצריך "לשפר" בביצועים של utorrent. המהירות לא תלויה בתוכנה, היא תלויה קודם כל במהירות שבה האנשים מהצד השני שולחים לך את הקובץ, ובכמות שלהם. אחר כך, יש את נושא הספק שעלול להגביל אותך במקרים מסויימים, אבל אין לך מה לעשות נגד זה.

ככה או ככה, אם ההורדה לא מגיעה לקצב המהירות המקסימלי של מנוי האינטרנט שלך - לא התוכנה היא זאת שאשמה.

כלומר הספק הם בדרך כלל הבעיה? בבזק בינלאומי יש בעיות??אם כן באיזה ספק ההורדות פועלות הכי טוב?

פורסם

בהגדרות תחת Advanced אתה צריך לסמן download faster במקום download slower

פורסם

וואי אחי זה טסססססס איזה מהירות פצצות!!

איזה מדריך סוס!!! תודה אחי אתה סוס תודה על המדריך לשיפור מהירות אני הולך לשלוח אותו לכל החברים שלי אבל תגיד זה יעבוד גם אצלהם נכון??

פורסם

כמו שמילפורד אמר - שני גורמים עיקריים למהירות "פחותה" בביטורנט בכלל ובutorrent בפרט:

1. ספק האינטרנט

2. הטורנט עצמו(יחס סידרים/ליצ'רים וכו')

אם אתה מוריד משהו פופולרי(נגיד, פרק של סדרה שמערבת מספר כזה או אחר של חברים שעושים ביחד דברים מצחיקים) עם יחס סידרים/ליצ'רים טוב - אין שום סיבה שלא תוריד במהירות המקסימלית שלך או קרוב אליה. חוץ מהספק. הוא הבעיה העיקרית.

אני בזמנו(כמה שנים טובות כבר) התנתנקתי מבזק בינלאומי בדיוק בגלל שהם פתאום התחילו להגביל את המהירות הורדה בביטורנט. אם ביום א' הייתי מוריד על 300KBPS, ביום ב' פתאום הורדתי ב17KBPS. עשיתי 1+1 והתנתקתי מהם.

פורסם
  • מחבר

איפה אתה רואה הגדרה כזאת?

פורסם

אני לא נושם :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בוא נתחיל מזה אחי שהוא סתם קשקש לך פה.. חח אין באמת הגדרה כזאת xD LOL

וחוץ מכל עניין הספק והתשתית וכו'. שכחתם לציין עניין הגדרות פורטים ופיירוול..

תגיד רגע, כשאתה מוריד דברים בתוכנה, בצד ימין למטה בתוכנה מופיע לך V ירוק? אם לא אתה צריך להגדיר את הפורטים בפיירוול כי הוא חוסם את התוכנה.. ואז ברור שההורדות לא יזוזו..

פורסם

למה אתה מטעה?... תטרח לעדכן גירסה ותראה.

פורסם
  • מחבר

וחוץ מכל עניין הספק והתשתית וכו'. שכחתם לציין עניין הגדרות פורטים ופיירוול..

תגיד רגע, כשאתה מוריד דברים בתוכנה, בצד ימין למטה בתוכנה מופיע לך V ירוק? אם לא אתה צריך להגדיר את הפורטים בפיירוול כי הוא חוסם את התוכנה.. ואז ברור שההורדות לא יזוזו..

יש לי V ירוק למטה

פורסם

וואי אחי זה טסססססס איזה מהירות פצצות!!

איזה מדריך סוס!!! תודה אחי אתה סוס תודה על המדריך לשיפור מהירות אני הולך לשלוח אותו לכל החברים שלי אבל תגיד זה יעבוד גם אצלהם נכון??

אני לא יודע איזו גרסה יש לך, אבל בגרסה הכי חדשה יש את האופציה "Download faster than" עם תיבה ליד שבה אתה יכול להכניס את שם המשתמש שאתה רוצה להוריד יותר מהר ממנו. כרגע, לצערי, זה עובד רק למשתמש אחד, ואני מקווה שבעתיד הם יכניסו אופציה ליותר ממשתמש אחד.

רק שים לב לא להכניס את שם המשתמש שלך כי אז זה לא יוריד בכלל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים