עבור לתוכן

ubuntu 10.04 לא מזהה בהתקנה את אחד הכוננים שלי(שבו אני רוצה להתקין אותו)

Featured Replies

פורסם

נניח שכן זה הבעיה, לא אמורה להיות עדיין אפשרות של למחוק את כל הכונן ולהתקין אובונטו ?

• תגובות 37
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא חייב.

הוא יכול לפתוח את זה שוב ב GPARTED ויש אפשרות לשנות את הגודל למנוע את ה OVERLAP שיש שם, שכל אחד יסתיים איפה שצריך 13 ואז 14...

זה אמור לסדר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

תשמעו עכשיו התקנתי את Fedora בהתקנה שלו לא הייתה שום בעיה כול הכוננים הופיעו והכול טוב ויפה אבל כאשר אני מעלה את המחשב לא מופיע לי מסך BOOT של לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....

פורסם

nuriel - אני מתכוון כיאלו - אובונטו לא אמור עדיין לאפשר להתקין ולתת אפשרות למחוק את כל הדיסק ? כי אם אתה מוחק את הכול זה לא משנה שהכוננים הקודמים לא היו מוגדים תקין. אם זה לא נתן את האפשרות הזאת בהתקנה, אני חושב שהבעיה היתה במקום אחר (?)

yakir - ואיזה מערכת הפעלה עולה ?

פורסם

11010010110 , מסכים איתך , כמו שאתה אומר, פרמוט טוטאלי אמור לגרום לאובונטו לראות את הדיסק אם הכל כן כשורה. .

בכל אופן, הפלט של fdisk שלו הראה משהו מוזר לגבי הסיום של sda4 וגודל טוטאלי של הצילינדרים.

אני זוכר בעיה דומה שניתקלתי בעבר שהייתי צריך לשנות דרך GPARTED את הגודל שיסתיים "סידרתית".

פורסם
  • מחבר

עולה WIN7

פורסם

בהתקנה של פדורה שעשית הוא שאל אותך בסוף משהוא אל התקנת grub או mbr ? אם כן מה בחרת שם ? (הבחירה הנכונה היא hd0, הכונן הקשיח הראשון של המחשב גם אם זה לא הכונן שבו מותקן הלינוקס)

תנסה לתקן את פדורה לפי המדריך הזה http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=206216 הוא לא הכי חדש אבל נראה לי אמור עדיין לעבוד

פורסם
  • מחבר

טוב מסיבה דפוקה כזו או אחרת בהתקנה של Fedora הוא לא החליף את קבצי הBOOT של WIN7 בחדשים אז ערכתי את קובץ הBOOT של WIN7 ועכשיו זה עובד!

תודה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים