פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים שלום לכולם...אני צריך מיצב מתח מ 12V ל 9V בעל קיבולת של 2+ אמפר בכניסה ובציאה יש חיה כזאת?אם לא אז מה אני יכול לעשות במקום?אם כן מאיפה אני יכול לקנות בארץ?תודה לעונים!
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/7/0thh4xgy3d1hx7ct7pgq6pkt8zfy.pdfאין הרבה מה לפרט. מייצב מתח משתנה, עד 33V, 3A, בדומה לLM317. יש ציור יפה בדפי נתונים איך לחבר ולחשב נגדי ייחוס.
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים מחבר נראה לי שאני מוותר על זה...דפי נתונים ודברים כאלה זה יותר מידי קשה בשבילי...
פורסם 2010 בדצמבר 615 שנים רכיב עם 3 רגליים ושתי נגדים, כמה מסובך זה...? אני מאמין שאם תשאל כאן גם מישהו נחמד ישרטט לך. ואין מה לעשות, כל דבר באלקטרוניקה מגיע עם דפי נתונים.
פורסם 2010 בדצמבר 715 שנים מחבר רכיב עם שלושה רגלים - סבבהאבל מאיפה אני אמור לדעת שאני צריך להוסיף עוד שני נגדים? וכמה אוהם גם?!כאמור אני לא מבין דגול באלקטרוניקה ככה שדפי נתונים בשבילי זה סינית...וכאן גם נשאלת השאלה: במקור מיצב של מה זה? 12V? 10V?וחוץ מזה נגדים נותנים את הוולטים ביחס למה שמחובר עליהם אם לדוגמה זה לד שדורש 20 מיליאמפר אז הנגד לא צריך להתנגד הרבה ולהתחמם...
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים המייצב נותן לך לקבוע איזה מתח אתה רוצה. אם למשל אתה רוצה 9.7 V זה אפשרי אם אותו מייצב (לא צרי מייצב מיוחד למתח הזה) ונגדים מתאימים. בדפיי נתונים נאמר איך אתה מחשב אותם
פורסם 2010 בדצמבר 915 שנים מחבר אני יכול לעשות עם המייצב הזה גם מתח של 3.3V (מה שכונן SATA דורש)?ואם לא יש מיצב ל 3.3 ככה שאני יעשה כבר את שניהם ביחד...
פורסם 2010 בדצמבר 915 שנים כונן SATA לא צריך 3.3 V אתה יכול להשאיר את החוט הכתום לא מחוברכונן 3.5 צריך 5 ו 12 Vכונן 2.5 צריך 5 Vהמייצב יכול לתת כל מתח שאתה רוצה באיזה שהוא תחום תבדוק בדפיי נתנים מה התחום בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.