עבור לתוכן

מחפש תוכנה מסויימת שקשורה באודיו (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם :)

יש ברשותי 2 כרטיסי קול במחשב ואני מחפש תוכנה שתוכל לקחת את הצליל שמתקבל מהמיקרופון בכרטיס קול 1 ולהשמיע אותו בכרטיס קול 2 (בצורה ישירה!, דחייה של שנייה או 2 לא יפריעו)

הסיבה היא בעיית הרעשים הסטטים בכניסת המיקרופון בלוח ABIT IS7 שיש לי.

תודה!

כריס

פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

פורסם

אין אפשרות, זה או זה או זה. ואל תקפיץ

פורסם
  • מחבר

ידעתי שמישהו ישר יעיר לי על הקפצה, בדרך כלל איני מקפיץ

אבל אני מציע לכם לשמור את ההערות שלכם למישהו אחר כי אני הקפצתי אחרי יומיים שלא ענו לי בעוד שיש פה כאלו שמקפיצים אחרי שעה שלא עונים להם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אין דבר כזה אין! בטוח יש תוכנה שעושה את זה! אם אני נכנס ל Test Hardware (בsound properties) אז אחרי הבדיקה שאורכת קצת זמן חלונות עושה את מה שאני צריך, אבל אני רוצה תוכנה בשביל זה, אנא אם מישהו מכיר...

ואנא, אם לא מכירים תוכנה, או משהו אחר שיכול להועיל לי, אל תגיבו.

תודה.

פורסם

אם מישהו מקפיץ אחרי שעה ואני מבחין בכך, המשתמש מוזהר.

פורסם

נסה

control panel

sound and audio

audio

plaback = כרטיס 1

recording = כרטיס 2

פורסם
  • מחבר

ברור שככה זה מוגדר אצלי, אני כבר הגדרתי את זה ככה וזה עובד טוב מבחינת הקלטה או דיבור במסנג'ר אבל אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון שבכרטיס קול השני בעוד שהמחשב ישמיע את זה מיידית בכרטיס קול הראשון.

פורסם

אתה מוזר

פורסם

אין לי תשובה לשאלה שלך,

אבל אולי אתה יכול לעזור לי בדבר פשוט,

המיקרופון שמחובר לכרטיס הקול שלך, מה שם הכרטיס + דגם?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

ככה זה מחובר אצלי:

כרטיס קול 1 ראשון - AC97 realtek ALC650 (על הלוח): מחובר אליו רמקולים רגילים וזה גם מחובר לפאנל הקדמי במארז.

כרטיס קול שני - allegro פשוט: מחובר אליו המיקרופון, גם חיברתי דרך הפאנל הקדמי ע"י חיבור ידני באמצעות בננה אל הכרטיס קול ואל החוטים לפאנל הקדמי.

מיקרופון: סתם משתמש במיקרופונים פשוטים NickLess ones ;D

למה אתה שואל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים