פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים היי לכולם יש ברשותי 2 כרטיסי קול במחשב ואני מחפש תוכנה שתוכל לקחת את הצליל שמתקבל מהמיקרופון בכרטיס קול 1 ולהשמיע אותו בכרטיס קול 2 (בצורה ישירה!, דחייה של שנייה או 2 לא יפריעו) הסיבה היא בעיית הרעשים הסטטים בכניסת המיקרופון בלוח ABIT IS7 שיש לי. תודה! כריס
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים מחבר ידעתי שמישהו ישר יעיר לי על הקפצה, בדרך כלל איני מקפיץאבל אני מציע לכם לשמור את ההערות שלכם למישהו אחר כי אני הקפצתי אחרי יומיים שלא ענו לי בעוד שיש פה כאלו שמקפיצים אחרי שעה שלא עונים להם.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------אין דבר כזה אין! בטוח יש תוכנה שעושה את זה! אם אני נכנס ל Test Hardware (בsound properties) אז אחרי הבדיקה שאורכת קצת זמן חלונות עושה את מה שאני צריך, אבל אני רוצה תוכנה בשביל זה, אנא אם מישהו מכיר...ואנא, אם לא מכירים תוכנה, או משהו אחר שיכול להועיל לי, אל תגיבו.תודה.
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים נסהcontrol panelsound and audioaudioplaback = כרטיס 1recording = כרטיס 2
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים מחבר ברור שככה זה מוגדר אצלי, אני כבר הגדרתי את זה ככה וזה עובד טוב מבחינת הקלטה או דיבור במסנג'ר אבל אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון שבכרטיס קול השני בעוד שהמחשב ישמיע את זה מיידית בכרטיס קול הראשון.
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים אין לי תשובה לשאלה שלך,אבל אולי אתה יכול לעזור לי בדבר פשוט,המיקרופון שמחובר לכרטיס הקול שלך, מה שם הכרטיס + דגם?תודה רבה.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר ככה זה מחובר אצלי:כרטיס קול 1 ראשון - AC97 realtek ALC650 (על הלוח): מחובר אליו רמקולים רגילים וזה גם מחובר לפאנל הקדמי במארז.כרטיס קול שני - allegro פשוט: מחובר אליו המיקרופון, גם חיברתי דרך הפאנל הקדמי ע"י חיבור ידני באמצעות בננה אל הכרטיס קול ואל החוטים לפאנל הקדמי.מיקרופון: סתם משתמש במיקרופונים פשוטים NickLess ones ;Dלמה אתה שואל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.