עבור לתוכן

קנייה של WD 3TB - האם יתאים למחשב ואיך ?

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות את ההארדיסק החדש של WD בנפח 3TB

המערכת שלי היא WINDOWS 7 64BIT (יש צורך בנתונים על מעבד/לוח אם - מופיע במפרט המחשב)

האם ההארדיסק יתאים ?

אם כן - יש צורך לבצע שינויים חומרתיים (המתאם הנלווה שלו)/תוכנתיים לשם כך (GPT משהו) ?

תודה רבה.

מצאתי את הקובץ הבא - מ-WD:

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=p3zWYFgk&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=2754&p_created=1242166903&p_olh=0

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2754&p_created=1230076178&p_sid=p3zWYFgk&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NjgsNjgmcF9wcm9kcz0yMjcsMjk0JnBfY2F0cz0xMjMmcF9wdj0yLjI5NCZwX2N2PTEuMTIzJnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0x&p_li=&p_topview=1

לא אמר לי הרבה...

פורסם
  • מחבר

מישהו ? :s05:

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון צריך להמיר ל- GPT

ואפשרי רק בלוחות INTEL ?

WD השיקה את הכונן עם מתאם חומרתי...?

ז"א שכמעט אף אחד לא יכול להשתמש בהארדיסקים הללו ?

פורסם

ווינדוס לא מאפשרת לעשות בוט מדיסקים GPT.

פורסם
  • מחבר

רק BOOT לא ניתן - כלומר, אם זה הארדיסק נוסף (DATA) ולא ההארדיסק עם הווינדוס אז אין בעיה ?

כרגע אני עובד עם 3 הארדיסקים - ראשי + 2 נוספים למידע - אחד מהם אני רוצה להחליף לטובת ה- WD 3TB - אז לא תהיה לי בעיה

הכל יעבוד כרגיל - או שאני צריך את המתאם החומרתי הזה ?

חברים ? מישהו ? תשובה ?

??? :bash:

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים - עוד לא קיבלתי תשובה,

- מה אני אמור להתקין ברמת התוכנה ו/או החומרה במפרט המחשב שלי על מנת להפעיל את ההארדיסק הזה ?

פורסם

צריך לחבר אותו, ליצור מערכת מחיצות GPT וזהו.

יש לך הארדיסק נוסף לאחסון קבצים. (מערכת ההפעלה לא יכולה לרוץ עליו)

פורסם
  • מחבר

^^^

הכתבה לא הייתה ברורה... לא הבנתי ממנה מה צריך.

צריך לחבר אותו, ליצור מערכת מחיצות GPT וזהו.

יש לך הארדיסק נוסף לאחסון קבצים. (מערכת ההפעלה לא יכולה לרוץ עליו)

תודה רבה.

הזמנתי את ההארדיסק - אני מקווה שלא יהיו עוד בעיות - אני אעדכן בהמשך - אם מישהו מעוניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים