פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים שבת שלום חבריםאני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLYאתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבאhttp://cms.template-help.com/virtuemart_29090/אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליוןהצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחדברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלובקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראליתודה לעוזרים
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים אפחד פה לא יעשה לך את זה בחינם - אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל, אבל אל תצפה מאיתנו לעשות בשבילך את העבודה
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים מחבר האם זה יהפוך את הכל לRTL ברגע שאני אתן לו DIRECTION RTL בדיב הראשי??זה יעשה את העבודה או שזה הרבה יותר מכך?
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים אני מניח שכדי להגיע לתוצאה בסיסית מספיק לשנות את הכיוון וfloat כדי שהטמפלייט תשאר זהה, אך הפוכה
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים לרוב, אתה צריך להפוך רק את ה WRAP DIVהבעיה האמיתית זה בקוד עצמו, כי יש סקריפטים שנשענים על מיקום מסוים ומוסיפים הגדרות CSS בהתאם (AJAX)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.