פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים אני מנסה להעעביר קבצים מwindows 7 לXP ברשת האלחוטית והמהירות נוראית 200kb כשאני מוריד קבצים באינטרנט אני מוריד במהירות של האינטרנט סביבות 1.5Mb זה יוצא שלהעביר 300 מגה אני מחכה יותר מחצי שעה.הבנתי שיש איזה בעיה בוינדווס 7.אני רוצה לשתף את התמונות שיש לי במחשב מסויים בכל הבית איך אני עושה את זה כמו שצריך במהירות. תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים המהירות באלחוט תלויה במרחק ובמספר המכשולים בין המחשבים לנתב ובנוסף בתקן האלחוטי בו אתה עושה שימוש.
פורסם 2010 בדצמבר 915 שנים מחבר את זה אני יודעאבל זאת הסיבה כי אני מוריד מהאיטנרנט קבצים במהירות גבוה מאשר העברת קבצים בין המחשבים
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מחבר למישהו יש פתרון הרבה זמן אני מנסה לפתור את זה מישהו מכיר פתרון לבעיה?אני אחזור עליה יש לי שני מחשבים על windows 7 העברת המידע ביניהם איטית מאודגלישה באינטרנט עובדת במהירות ואני יכול להוריד ב1.2M בשני המחשביםאבל כשאני מנסה להעביר קבצים בין שני המחשבים אני כמעט ולא מצליח לעבור את ה200K שזה ממש מוזרכשהיה לי בשני המחשבים winxp לא היתה הבעיה הזאת לכן אני בטוח שהבעיה היא ב windows שזכן זה נראה לי מוזר שלא יצא לזה איזה עדכון כי ראיתי שיש על הבעיה הזאת הרבה תלונות.תודה על העזרה
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מחבר אין לי ברשימה הזאת folow control בשני המחשבים אז אני לא יכול לשנות אותו
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מה מהירות במצב בטוח עם NETWORKING ?ומה שייך מהירות גלישה שלך ?ו 1.5Mb זה 188KB ...........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.