עבור לתוכן

החלטתי מה אני קונה 99 אחוז סגור תכנסו

Featured Replies

פורסם

1. לא, תעיף אותו, אמרתי לך כבר כמה פעמים ש AMD נותנים אחלה של קירור עם המעבד!

2. לקחת אחלה זכרון, אחלה מעבד, זה בדיוק יושב על התקציב כמו שצריך, מה עוד אפשר לבקש?

3. המחירים סבירים.

תתחדש !

נ.ב

למה ערכת את ההודעה הראשונה ואז כתבת לנו הודעה חדשה שערכת את הראשונה??

נשמע דיי דבילי, פעם הבאה פשוט תכתוב את השאלות החדשות שלך בתגובה הבאה...

:-X

:-\

:-[

::)

:o

פורסם

אוקיי, בואו אני יסביר לכם כמה דברים, דבר ראשון, כל מעבד מגיע עם קירור למרות שהם אומרים שזה כאילו הוא בא בלי אבל הם מביאים איתו קירור !, תאמינו לי, הרכבתי 10 פעמים את המעבד הזה במחשבים ו 10 פעמים הזמנתי אותו כאילו בלי קירור אבל הוא מגיע עם קירור, זה סתם רווח שלהם שהם עושים עוד 20-30 שקל על כלום, הקופסא של אי אם די מגיע עם מעבד + היטסינק, אין להם קופסא של רק מעבד !@

SIKILLER מה התגובה הזאת אמורה להביע?

תסביר את עצמך טיפה יותר שאני אדע להגיב

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בואו אני יסביר לכם כמה דברים, דבר ראשון, כל מעבד מגיע עם קירור למרות שהם אומרים שזה כאילו הוא בא בלי אבל הם מביאים איתו קירור !, תאמינו לי, הרכבתי 10 פעמים את המעבד הזה במחשבים ו 10 פעמים הזמנתי אותו כאילו בלי קירור אבל הוא מגיע עם קירור, זה סתם רווח שלהם שהם עושים עוד 20-30 שקל על כלום, הקופסא של אי אם די מגיע עם מעבד + היטסינק, אין להם קופסא של רק מעבד !@

SIKILLER מה התגובה הזאת אמורה להביע?

תסביר את עצמך טיפה יותר שאני אדע להגיב

טוב , אם אתה אומר אני לא יקנה קירור..

וגם ה512 זיכרון, אמרו לי שהלוח אם שלי יכול רק 333 מה הכוונה?

פורסם

אני יכול להגיד לך שלפחות פעם אחת שאני זוכר קניתי מעבד בלי קירור ובאמת לא קיבלתי קירור. יכול להיות שעבדו עלי אבל צריך לזכור שבמקרים רבים של OEM מוצרים באים באריזות של כמה פריטים באריזה או באיזו שקית ניילון "עלובה".

ההבדל בין מעבד של AMD באריזת OEM לבין אריזת RETAIL הוא לרוב משהו כמו 50 שקל שזה כולל בתוכו גם את המאורר וההיטסינק.

פורסם

ויש להזכיר שהקירור שAMD מספקת עם המעבדים שלה הוא עלוב ולא מספיק....

פורסם
  • מחבר

רגע..

אחד אומר שהקירור של AMD הוא מצויין

ו2 אומרים שהוא עלוב..

אז לקנות קירור למעבד או לחלק אחר.. או לא?

:-\

פורסם

בKSP כשאתה קונה BARATON2500+ זה מגיע ביחד עם SPIRE FRIDGROCK ב 560 שקל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אני מזמין מעבד AMD xp2500+-

לא משנה מאיזה חנות ולא משנה איזה גירסה box or oem

תמיד אני יקבל את ה heatsink???

פורסם

חברים, הברטון 2500 מגיע עם הקירור החדש של אי אם די שזה ערבוב של נחושת ואלומיניום, נשבע לכם קירור מעולה!

הגעתי עם הקירור הזה לאוברקלוק של 2300 מגה הרץ והמעבד לא עלה מעל 57 מעלות במאמץ, אולי זה הרבה מעלות אבל שימו לב לאוברקלוק העצבני הזה, ועוד זה בלי משחה טרמית (העפתי את מה שהיה על הסינק), זה פשוט אחלה קירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים