עבור לתוכן

איך לפתוח 2 חלונות במקביל ב Powerpoint

Featured Replies

פורסם

האמת שעשיתי מספר בדיקות בכל מיניי אתרים בעולם אבל כל הסברים פשוט לא היו ברורים מספיק איך בדיוק זה מתבצע ...

אשמח לעזרה בנושא ?

תודה אסף

פורסם

אם הכוונה איך להציג שתי מצגות או יותר זאת לצד (או מעל) זאת, זה קצת תלוי בגרסה שיש לך.

2007 ואני מניח שגם 2010 (אין לי ניסיון איתה אז אני לא בטוח):

View > Arrange All

גם ב-2003 זה אמור לעבוד באותה צורה (רק ששם View הוא פריט תפריט ולא Ribbon).

ב-2003 היה גם "טריק" שלפעמים עבד, כשחלון אחד של PP פתוח, פתח מופע נוסף של התוכנית (לדוגמה דרך תפריט ההתחל) במקום ליצור מצגת חדשה מתוך החלון שכבר פתוח.

פורסם
  • מחבר

אם הכוונה איך להציג שתי מצגות או יותר זאת לצד (או מעל) זאת, זה קצת תלוי בגרסה שיש לך.

2007 ואני מניח שגם 2010 (אין לי ניסיון איתה אז אני לא בטוח):

View > Arrange All

גם ב-2003 זה אמור לעבוד באותה צורה (רק ששם View הוא פריט תפריט ולא Ribbon).

ב-2003 היה גם "טריק" שלפעמים עבד, כשחלון אחד של PP פתוח, פתח מופע נוסף של התוכנית (לדוגמה דרך תפריט ההתחל) במקום ליצור מצגת חדשה מתוך החלון שכבר פתוח.

לצערי הטריק הזה לא עובד כי לדעתי הוא פותח את זה לפי זיהוי משתמש ...

פעם נאמר לי שאני יכול לנסות לפתוח PP על משתמש ואז לפתוח עוד חלון על משתמש Admin אבל אני לא ממש יודע איך זה מתבצע.

מה שכן מדובר בגירסת 2007 ,שאכן לא מאפשרת לך לפתוח כמה מצגות במקביל אחד ליד השני , כנראה ביגלל נסיון שלהם שלא יהיה ביזבוז של זיכרון :nixweiss:.

יש רעיונות נוספים ?

פורסם

View> Arrange All עובד בטוח.

אמנם שתי המצגות מוכלות בתוך חלון Container בודד. אבל הן מוצגת זאת לצד (או מעל, תלוי מה בחרת) זאת.

שנית, יכול להיות שהבעיה שבגללה פתיחת שני מופעים של PP לא מתאפשרת לך היא בגלל אופן הצגת החלונות בשורת המשימות (Task Bar).

אם יש לך Windows 7 פשוט תבחר לא לקבץ את כל החלונות וזה אמור לעבוד.

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי שוב את נושא וכמו שאתה אומר זה אכן מציג את זה ב Container בודד שזה פותר לי את הבעיה חלקית כי זה עדיין מציג לי את זה מאוד קטן ולא מאפשר לי את העבודה.

המטרה היא שיפתח לי שני PP עצמאים לחלוטין .

אני אכן בעל מערכת WIN7 ובדקתי את נושא שורת המשימות האם אכן הגדרה אצלי היא קבץ חלונות , אך גם לאחר שניסיתי לשחק איתו עדיין הוא מציג אותו באותו הצורה . :\ פשוט מוזר ..

אני חייב לציין כי למשל ב Word אין לי את הבעיה הזו ... אני יכול להפעיל כמה קבצים במקביל שכל אחד עצמאי לחלוטין ללא כל בעיה.

??? יש לך רעיונות אחרים :\, אני בטוח שחייב להיות לזה פתרון כי זה לא אפשרי לעבוד בתצורה שכזו

אגב שוב תודה על התשובה המהירה!

אסף

פורסם

PP שונה מ-Word מהבחינה הזאת. ב-2003 אני יודע שהטריק של פתיחת שני המופעים עבד, כנראה שב-2007 הוא לא.

בעקרון אתה יכול לעבוד עם שני החלונות בתוך חלון אחד בדיוק כפי שהיית עוד עם שני חלונות. מהבחינה הזאת אין שום הבדל בין זה לבין שני חלונות נפרדים (הרי שטח המסך שלך נשאר זהה).

רק צריך להתרגל לזה קצת אם היית רגיל עד היום לעבוד עם שני חלונות שונים.

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה צודק ,קצת חבל שהם לא בנו את התוכנה הזו בדיוק כמו שבנו את Word ...

מעניין איך הדבר היה נראה אם היה לי שני מסכים ...

בכל אופן אני מודה לך על העזרה !

אסף

פורסם

אם היו לך שני מסכים אז במקום View > Arrange All היית בוחר ב-View > Cascade ואז היית יכול לגרור את אחד החלונות אל המסך השני וכך לעבוד למעשה עם מצגת אחת על כל חלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים