פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים יש לי ADSL של 012 - 1.5/96והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!!החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60)האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחרלחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט)מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!?יש לי windows xp ומודם אלקטל
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אתה ידוע יש לי אותה בעיה וגם לי יש מודם של אלקטל וגם אני רואה חברים שיש להם אותו ספק עם פינגים טובים משלי..אבל יש להם את המודם השני הלבן הקטן...אני מתחיל לחשוב שהוא יותר טוב אולי.... יש מצב?
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר אני גר בחולוןאין לי מושג מה המרחק שלי מהמרכזיה אני גם לא יודע איך לבדוק (לא נראה לי שבזק ינדבו לי כאלה פרטים בקלות)לגבי המודם הלבן - ניסיתי להחליף מודמים - לקחתי מחבר שלי את המודם הלבן (USB) וזה לא עזראולי זה קשור - אבל לא נראה לי - יש לי מפצל ADSL ראשי (P-1000) במקום כל המפצלים הקטניםבזק שמו לי אותו כי היה לי פעם בעיות Sync במודם:'(
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים החיסרון מספר אחד של aDSL. נעים להכיר.אצלי יש adsl במהירות 750 והספק שלי בזק בינלאומי ויש לי פינג במומצע 80 עד 100 ואני במרחק של 2 קיימ מהמרכזיה (מרחק לא קטן) ולדעתי אלו פינגים מאוד סבירים.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים דבר ראשון אתה צריך לדעת עם זאת בעיה בספק או בבזק ...בשביל לבדוק זאת צריך להיתחבר למרכזיה של בזק ולבדוק פינג מולו .תעשה חייגן עם ה Username :guest@OBezeqאחרי החיבור תעשה פינג ל :Ping 192.168.97.12זה לא אמור להיות יותר גבוה מ 30ms ...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר מממ...אז 3 דברים :1. איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהרכזיה ?2. בכבלים הפינג יותר נמוך ?3. :'(
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אצלי יש adsl במהירות 750 והספק שלי בזק בינלאומי ויש לי פינג במומצע 80 עד 100 ואני במרחק של 2 קיימ מהמרכזיה (מרחק לא קטן) ולדעתי אלו פינגים מאוד סבירים.מה אתה רוצה להגיד בזה ?תתרחק עוד מרחק לא רב מהמרכזיה, והחיבור שלך לא יעבוד כלל...אני נמצא במרחק של 15-20 ק"מ מכל מרכזיה של בזק, אז אני מתחבר לכבלים (מה שלדעתי הייתי עושה בכל מקרה..), ויש לי פינג של 12ms ל-IIX של 012 (הספק שלי), ופינג של 15ms לוואלה (סתם דוגמה..) ו- 14ms ל-HWzone, לפי מדידות שביצעתי ממש ברגע זה..
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מממ...אז 3 דברים :1. איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהרכזיה ?2. בכבלים הפינג יותר נמוך ?3. :'(1. יש לך בעיר בנין גדול של בזק?2. אפשר להגיע בכבלים לפינג של 15-20 בארץכדי להיות בטוח שבזק אשמים, תפתח חלון command (ע"י start -> run -> command), ותכתוב כאן את הפלט של:ping 192.168.97.12tracert 192.168.97.12
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר בעיות PING קשות!!!« תגובה #6 תאריך פירסום: היום בשעה 14:23:47 » --------------------------------------------------------------------------------Ping 192.168.97.12עשיתי מה שאמרת ואז עשיתי פינג והפינגים הם 60-59 :-\
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מה אתה רוצה להגיד בזה ?תתרחק עוד מרחק לא רב מהמרכזיה, והחיבור שלך לא יעבוד כלל...אני נמצא במרחק של 15-20 ק"מ מכל מרכזיה של בזק, אז אני מתחבר לכבלים (מה שלדעתי הייתי עושה בכל מקרה..), ויש לי פינג של 12ms ל-IIX של 012 (הספק שלי), ופינג של 15ms לוואלה (סתם דוגמה..) ו- 14ms ל-HWzone, לפי מדידות שביצעתי ממש ברגע זה..על מה אתה ביכלל מדבר,מדברים על פינגים במשחקים למינהם ולא באתרים ועוד בישראלים שבהם הפינג הכי נמוך."תתרחק מהמרכזיה", מה זה קשור אני גר במקום מסוים והבאתי סך הכול דוגמא למה שקורה אצלי אם הפינג.תיבדוק פינג במשחקים באינטרנט, למרות שלכבלים הפינג יותר טוב את זה אני יודע אין צורך להוכיח.אבל בadsl מצבו לא אנוש.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים זה לא ממש טוב ... כנראה עומס במרכזיה , או פשוט איכות החיבור לא ממש טובה ...יכל להיות הרבה סיבות .
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים על מה אתה ביכלל מדבר,מדברים על פינגים במשחקים למינהם ולא באתרים ועוד בישראלים שבהם הפינג הכי נמוך."תתרחק מהמרכזיה", מה זה קשור אני גר במקום מסוים והבאתי סך הכול דוגמא למה שקורה אצלי אם הפינג.תיבדוק פינג במשחקים באינטרנט, למרות שלכבלים הפינג יותר טוב את זה אני יודע אין צורך להוכיח.אבל בadsl מצבו לא אנוש.אם מדובר על שרתים באירופה אז פינג של 90-100 זה תקין, ובארה"ב 150-200אבל פינג של 60 לבזק (הכתובת שנתתי לו) זה בהחלט לא תקין
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר אז מה אתה אומר בעצםשלנצח אני אשגר טילים רק כדי לגלות שהאויב כבר מזמן לא שם או שיש לי מה לעשות?שווה לי אגב להתקשר לבזק בשביל זה כאילו מה הטכנאים יכולים כבר להגיד לי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.