פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים האם יש איזה סטיקי שמסביר מתי עדיף מה ? אני משתמש בתוכנה פרטישן מגיק 8 משנת 2003 האם יש סיבה להתקדם ולאיזה תוכנה ?
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר השאלה שלי היא מה השיקולים ובמה לבחור בEXTENDED או PRIMERY למחיצה השניה והשלישית באותו הדיסק
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים GParted- מידע בסטיקי או במדור ההורדות שבאתר.אני גם קראתי ולא ממש הבנתי.אשמח אם תוכל להסביר לי.טעות!!
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים אין להשתמש בPM, היא תוכנה מיושנת שעלולה לגרום לאבדן מידע. בקשר לשאלה על סוג המחיצה - אם אתה צריך יותר מארבע מחיצות על התקןפיזי אחד תעשה את כולן PRIMERY. אם אתה צריך יותר תעשה את האחרונה EXTENDED ותחלק אותה לכמה כוננים לוגיים שאתה רוצה.
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מחבר 1.אם אני צריך פחות מ4: מה היתרונות לכאן או לשם אם אני עושה את כולן פרימרי או 1-פרימרי + 3 EXTENDED ?2. מה בדיוק השתנה שגורם ל PM להיות מיושנת ומי התוכנות המומלצות המעודכנות ?
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים השאלה שלי היא מה השיקולים ובמה לבחור בEXTENDED או PRIMERY למחיצה השניה והשלישית באותו הדיסק אם אתה רוצה שהמחיצה תהיה bootable (מתכנן להתקין עליה מערכת הפעלה, עכשיו או בעתיד), בחר ב- Primary, אם לא בחר ב- Extended.
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים מחבר למה ? מה ההבדלים בין הפרימרי לאקסטנדד ? במה מחיצה אקסטד עדיפה על פרימרי כשמדובר לנתונים בלבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.