עבור לתוכן

בעיה אם הרדיסק של WD שקרס

Featured Replies

פורסם

חברים יש לי בעיה ענקית!!!!

המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש!

ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב.

בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק.

לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה....

הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר....

אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש תקוה הורדתי את הדיסק הצלה של unlimeted boot cd ודרכו הרצתי שוב בדיקה לדיסק הקשיח דרך perfect cd של לינוקס....

הוא הראה לי שיש בעיה בדיסק ולכן קראתי קצת בפורמים וראתי שאני צריך את התוכנה mdhh הורדתי אותה אבל היא לצערי לא מזהה את ההרדיסק שלי .... חמור מכך אני לא מצליח למצוא אותו כאשר אני נכנס לתוכנה fdisk בכלל הוא כאילו לא נמצא שם.

אשמח אם תוכלו לתת לי ראינות מה אפשר לעשות כי אני ממש מדוכא מזה היות והלינוקס כן מזהה לי את ההרדיסק אני כבר לא יודע מה לעשות

פורסם

בתור התחלה - תגבה מידע חשוב שנמצא על הדיסק הפיזי הנ"ל (אם יש). אח"כ תריץ את הביקה של היצרן (קישורים בסטיקי) ותעדכן כאן את

התוצאות.

פורסם

שלום לך

לפעמים אין מה לעשות - אומנם אני מבין אותך ( לפחות בצד ההתקנתי,

הרבה פחות בצד " השגת התוכנות "), אבל אם על כל דיסק שהלך ללא שוב

הייתי נכנס לכאלה דרמות :kopfpatsch: ?!

אם הדיסק הלך - אז הלך !

כמו כל בלון שסופו להתפוצץ וכו' וכו' , גם דיסקים - סופם ידוע.

עכשיו לתכ'לס - גש לסטיקי שבראש הפורום, יש שם לינק לתוכנות בדיקה של

יצרני הדיסקים , תוריד את מה שמתאים לך ( WD ) ותריץ בתחילה

בדיקה קצרה ואח"כ ארוכה. זה הפסק דין המוסמך ביותר.

תוכנות להצלת הדיסקים ( להבדיל מתוכנות להצלת נתונים ) לא

תמיד עוזרות.

נו , אני רואה שהקדימו אותי, אבל לפחות ההמלצות זהות :D

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותר!

דבר שני הורדתי את התוכנה לבדיקה של WD מהאתר שלהם היא לא מצליחה לעלות אפילו.... מה זה אומר? לא כתוב אין מערכת הפעלה פשוט מסך מחשב שחור :( ???

פורסם

גיבית את כל המידע החשוב שיש לך שם?

אם כן, תפעיל GPARTED (יש כמעט בכל LIVE של לינוקס וגם עצמאית), יש שם בתפריטים אופציה ליצור את הMBR מחדש.

תזכור שזה ימחוק לך את כל המחיצות שקיימות על ההארדיסק הזה.

אחרי זה תנסה שוב את ההתקנה

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה... הוא לא מחק לי את המחיצות הן נשארו שלמות למרות שכתב שהתהליך הצליח!

פורסם

paveln1234

קצת מידע על זה:

smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs

SMART מנתר את הפעולה התקינה של הקשיח, כשהקשיח לא פועל טוב או יש סקטורים פגומים עליו, היא מתריאה, במילים אחרות השורה הזו אומרת שהוא הלך.

מערכת ההפעלה (חלונות 7 בכל אופן) מזהה זאת ולא תתקין, XP תציף הרבה הפתעות, אולי זה יילך טוב, אולי זה ייקרוס ישר אחרי התקנה או לא תתקין בכלל.

קשיח כזה לא יעזור לך בתור קשיח למערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה נקנה חדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים