עבור לתוכן

לוח אם לפנטיום 4 3.2ghz ושאלה נוספת

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים.

כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM.

אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע.

אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit

השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר טוב.

השאלה זה גם אם זה נכון, וגם אם למשל אני יקנה את ה2 צ'יפים של ה-256 אז אם אני ירחיב בעתיד עוד 1 או 2 של 256 אז זה גם יעבוד יותר טוב? כאילו כמו שהשניים הראשונים עובדים יותר מהר. או שעדיף לי לקנות צ'יפ אחד של 512 ולהרחיב עוד 512 בעתיד.... (כאילו פעמיים dual ddr או quadrouple ddr ;D)

תודה על זמנכם ועל התשובות.

כל רעיון יתקבל בברכה.

פורסם

טוב נתחיל ככה! תן לנו את התקציב המקסימלי לקנית השידרוג הזה.. והאם אתה צריך רק מעבד+לוח+זיכרון... אם כן אז תן לנו תקציב , בקשר לזיכרון זה נכון , באינטל שמים שני סטיקים כדי להגדיל את רוחב הפס וככה להשתמש במלוא עוצמת המעבד של ה800MHZ )4x200)

ועכשיו לעיקר , אתה לא צריך יותר ממעבד 2.6(גם לא יותר מ2.4 אבל 2.6 בסדר גמור) הקיצר קח מעבד 2.4,2.6 לא יותר!! אחרי התקציב אני גם יתן לך לוח אם מתאים.

פורסם

ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2)

Secure IDE included 1,313.58

Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

2,429.86

001534 CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit

2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards 1,147.95

Subtotal NIS 4,891.38

שילוש שעולה כמו מערכת מחשב רצינית

פורסם
  • מחבר

יש לי בסביבות ה-5000 שקל ככה..... ואני גם רוצה מארז טוב עם מאווררים כדי שלא יתחמם לי המחשב.....

mJ בקשר לתגובה שלך אני לא חושב שאני זקוק ללוח אם שציינת כי אין לי שום שימוש באקסטרוט שלו.....

החיבור לאינטרנט שלי זה usb, אני לא צריך firewire, ואין לי שמץ של מושג מזה OTES.

ואני רוצה אם אני כבר קונה מעבד אז לקנות 3.2 כי הוא ישאר לי להרבה זמן ואני לא יצטרך להחליף אלא רק להוסיף זיכרון...

ואם מישהו יכול לענות לי על השאלה בקשר ל 4 צ'יפים אני ישמח

פורסם

המחשב מיועד לאובר קלוק?

אם לא למה לעזעזל הזיכרון הזה? כי הוא יקר?

פורסם

אין דבר כזה quadrouple ddr.

יש רק DUAL DDR. עכשיו כדי להפעיל את זה אתה צריך שהזיכרון יבוא בשני סטיים נפרדים כמו שאמרת.

אז או שאתה שם 512 * 2 או שאתה שם 256 * 2. אתה יכול לשים עשיו 256 * 2 כמו שכתבת, ובעתיד להוסיף עוד שתי סטיקים של 256 ואז זה עדיין יעבוד לך בDUAL DDR (אבל זה לא יעבוד בDUAL אם בעתיד תוסיף רק עוד סטיק אחד).

הזכרונות שבחרת בהחלט יקרים מידי אם אתה לא מתכנן OC

פורסם

לשרוף 4000 שקל על מעבד ולקנות לו רק 512MB זיכרון ?

לא עדיף שתקנה איזה 2.8 (למרות ש 2.4 יותר משתלם) ותקנה לפחות ג'יגה זיכרון ? אולי גם כרטיס מסך או פשוט תשמור את הכסף במקום לשרוף אותו על כלום.

ה 3.2 בדיוק 14.3% מהיר יותר מה 2.8, מה בדיוק יוצא לך מזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים