עבור לתוכן

4GB 800mhz Vs. 6GB 533mhz

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400.

יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן.

אתם מבינים לאן זה הולך?

אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz.

מה אומרים?

תודה.

פורסם

ככלל יותר זכרון תמיד עדיף

השאלה היא האם אתה מנצל את כל הזכרון שיש לך עכשיו?

אני משער שלא. ואם לא - אז זה לא ישנה דבר במאומה (אתה לא תרגיש הבדל ביצועים כתוצאה ממהירות הזכרון) ואם שום דבר לא ישתנה אז אל תעשה כלום.

אם בכ"ז אתה מצליח לנצל את כל הזכרון הקיים, מה שאני בספק, אז זה כן יעזור.

אתה צריך לנטר את הפעולות שלך במחשב ולראות האם אתה מתקרב לניצול מלא של כל ה-4G ואם כן, אז להוסיף

פורסם
  • מחבר

ניטור אף פעם לא היה הצד החזק שלי. גם לא בשיעורי התעמלות בתיכון... ;)

תן מילה או שתיים על אופציית הניטור המועדפת לדעתך - task manager? משהו אחר אולי שיתן קריאה ברורה לגבי שימוש בזיכרון הפיזי?

שוב תודה.

פורסם

אתה יכול בעזרת Task Manager (ועדיף בעזרת Process Explorer) או בעזרת System Resources אם יש לך Windows 7.

מה השימושים שלך במערכת? אם מדובר בעבודה משרדית וניגון תכני מדיה סביר להניח שאתה אפילו לא מתקרב לנצל 2GB מתוך ה-RAM. בכל שימוש אחר צריך לבדוק יותר לעומק.

כמו כן איזו גרסת מערכת הפעלה מותקנת לך - בדגש על 32/64Bit?

פורסם
  • מחבר

Windows 7 64Bit, או שכל הדיון די חסר תוכלת (למרות שמסתמן שבכל מקרה הוא כזה).

המחשב מריץ utorrent קטנצ'יק, וכמה אפליקציות Java (מקסימום שימוש זיכרון ~300 מגה על פי task manager.

בנוסף, הוא "מזרים" (ללא קידוד - מחשבים אחרים מנגנים מדיה שמאוכסנת עליו) מדיה למחשבים נוספים ברשת הביתית. כמו כן הוא מחשב לכל הג'אנק שצריך לפעמים (itunes, skype וכו). קונספטואלית הוא משהו בין שרת למחשב וירטואלי (יעני vmware וכדומה).

...

בינתיים, הוספתי את ה 2gb הנוספים לשם ניסיון - הכל עובד, המחשב אכן מזהה 6gb ב 533mhz. הציון של הזיכרון ב "Windows Experience Index" ירד מ 5.9 ל 5.1.

המחשב מרגיש די איטי, אבל גם קודם הוא לא היה מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים