עבור לתוכן

ת'רד שותפים לקניה ב-Black Friday של KSP

Featured Replies

פורסם

אם קיבלת קבלה והכל למה שלא תקבל את המוצר? :s05:

• תגובות 39
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניס, אם קניתי מוצר היום, שילמתי עילו, אבל בגלל מחסור במלאי שלכם אני באה לאסוף אותו שבוע הבא, אני עדיין תחת המבצע? (כי בסך הכל קבלתי קבלה והכל, רק לא לקחתי את המוצר).

אין סיבה שלא תשתתף/י במבצע.

אלכס- ממתי הפכת לבחורה?

פורסם

דניס, אם קניתי מוצר היום, שילמתי עילו, אבל בגלל מחסור במלאי שלכם אני באה לאסוף אותו שבוע הבא, אני עדיין תחת המבצע? (כי בסך הכל קבלתי קבלה והכל, רק לא לקחתי את המוצר).

בהחלט, כל מי ששריין מוצר עם חשבונית לפני סיום המבצע יקבל אותו (או אותם) במחיר המבצע.

מאידך מי ש"סתם ביקש" להזמין מוצרים לסניף ולא הוציא חשבונית עם מקדמה - לא.

פורסם

אלכס- ממתי הפכת לבחורה?

מאז שעברתי את הבגרות בלשון על בקושי על 80 (וגם זה רק בגלל הבנת הנקרא והבעה).

תודה דניס, הורדתה לי אבן מהלב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה הדיון היחיד שמצאתי שהכי פחות ישן ושעוסק בחנות. סליחה על ההקפצה אבל אני חייב להוסיף משהו בקשר לחנות הזאת.

בסניף אשדוד (ביציאה לכביש אשקלון), יש בעיה מאוד מציקה. בשעות הערב מגיעים הרבה לקוחות, ויש עובד אחד שאחראי על המכירות, ומספיק שאיזה לקוח ממוצע בא לקנות מחשב שלם (וגם מביא איתו משפחה שלמה), העניין יכול לעקב (וזה קרה לי לפני כשבוע) תור למשך שעה שלמה (!!!). נו אתם יודעים, הלקוח לא מבין כלום במחשבים, מתחיל לבחור בין לוח אם הזה והשני, וככה זה נמשך, כשמאחוריו נוצר תור גדול של כ6-8 לקוחות.

בהשוואה לאייבורי (אין לי נסיון עם חנויות אחרות, בעיר שלי אני קונה מKSP או ציוד הקפי מאייבורי), שם יש קופה לקניה מהירה, ועובדים בצד שמהם אתה יכול להזמין מחשב, ככה שהתור מתחלק לשניים. וזה בעצם מה שפותר את התורים הארוכים.

שמתי לב שגולשים פה העובדים של חנויות מחשבים, ואני מקווה שהם ישימו לב להודעה שלי וישפרו את הסניפים.

פורסם

... אתה אמיתי, חבוב?

פורסם

בעיה מוכרת. אני מנסה להגיע בשעות הבוקר/צהריים.

פורסם

זיו, יש בזה משהו...

אני זוכר בדיוק שדבר כמו שלך קרה לי - הייתה עמדה אחת ונוצר תור ארוך בKSP

לעומת אייבורי שם יש 2-3 עובדים בדלפק שמוסרים מהמחסן ציוד תוך שניות...אבל אתה שוכח דבר אחד - באייבורי יש גם יותר לקוחות..

קרה פעם אחת שבאתי ביום שישי לקנות משהו באייבורי והיה תור כל כך עצום שברחתי הביתה ::)

פורסם

:facepalm: זהו, רשמית HW ירד רמה... צריך פשוט לפתוח פורום "חנויות" וזהו... יש גבול לכמה אפשר לראות פוסטים כאלו ואחרים

חנות ___ עשו לי ____, השרות של ___ לא היה מספיק טוב כי ____ .... זה לא נגמר

פורסם

נו באמת, אין שום סיבה להקפיץ דיון ישן ועוד להתלונן על המתנה בחנות מחשבים, כאילו שאין המתנה בדואר או בסופר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים