פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר קל וקטן (בסביבות ה- 12-14 אינץ , לא פחות) חשיבות גדולה לסוללה שתחזיק הרבה זמן.וכמובן חשוב שהמחשב יהיה חזק דיו ( ולא מעבד חלש) כמובן כמות זכרון מספיקה. שיכלול מצלמה , BT .שימושים - בעיקר יישומי אופיס + אינטרנט , skype וכדומה.תודה מראש לכל המלצה.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11133היתרונות של הנייד הזה הן זמן סוללה טוב, איכות בניה טובה מאוד ו-3 שנים אחריות רשמיות.הדרישה למחשב מאוד חזק לא ממש במקום לדרישות שאתה מפרט.מעבד חזק יותר יבוא על חשבון זמן העבודה של המחשב - ולא יראה יתרון אמיתי בשימושים היומיומיים.ניתן ולדעתי גם רצוי לשדרג את הזכרון של הנייד ל-4 ג'יגה, מה גם שזה במסדרת התקציב
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מחבר תודה רבה נראה לא רע... למרות שבזמן האחרון יש לי ניסיון רע עם לנובו.אבל נבדוק.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים סדרת Thinkpad זו ליגה אחרת לגמרי. אתה לא יכול להשוות אותה לסדרה "העממית" של לנובו.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מחבר לצערי הרב אני מדבר רק על סדרת Thinkpad (רכשתי 20-30 ניידים בשנים האחרונות )מאז שהסידרה היא של לנובו (ולא IBM) רק תקלות והחלפותכמעט כולם הוחלפו ושודרגו , היחידים שנשארו זה סדרת ה- T40 של ה- IBM בני 7 שנים !!!
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים אני לא יודע מה אופי השימוש שלך, אבל אם ניידים העסקיים של לנובו לא מחזיקים לך טוב, קשה לי לראות איך נייד מפלסטיק פחות רובוסטי יחיה יותר זמן. אם בארזים... :
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים באופן כללי הטינקפדים של היום זה לא מה שהיה פעם. ה T400 מפקששים גם באיכות ההרכבה (דגם שאמור להיות ספינת הדגל שלהם) ו ב X200 הלוחות אם לא הכי אמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.