עבור לתוכן

איזו גירסת מסנג'ר אתם מעדיפים?

Featured Replies

פורסם

היי!

עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת.

מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה.

נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית:

אין כפתור SEND בהודעות

לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ

אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור.

היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך.

ועוד ועוד...

איזו גירסה מועדפת עליכם?

פורסם
  • מחבר

מישהו משהו?

פורסם

משום מה גם התוכנה הזו מסנג'ר 2011 מתעקשת לא לתת לי לפתוח אנשי קשר ולשלוח להם הודעות

עיצוב מכוער

נדחף לפייסבוק בכל הודעה שאתה מעדכן במסנג'ר

לך תבין מה הולך שם

כאילו מה מייקרוסופט מנסה בכוח להוציא אותך מדעתך.

פורסם

זה אמנם לא בדיוק פתרון לבעיה אלא חלופה, אבל מומלץ לנסות את Pidgin (הקישור על מדור התוכנות המומלצות של HWzone) שהיא תוכנת מסרים מיידים אוניברסאלית בקוד פתוח. כלומר מאפשרת לתקשר מתוך כלי אחד עם מספר רשתות.

ניתן לבדוק גם את Miranda שהיא תוכנה דומה.

פורסם

miranda, pidgin, trillian, meebo, digsby ועוד ועוד הן כמובן תוכנות חינניות למי שזקוק IM בסיסי למספר גדול של פרוטוקולים אבל לצערי אף אחת מהן לא מושלמת.

ותאכלס, אני משתמש ב MSN בגלל הסמיילים ;D

פורסם

גם הלקוח הרשמי לא "מושלם", בכלל מידת ההתאמה של כל אחת מהתוכנות הללו (ולא חייבים להשתמש בהן רק אם זקוקים להתחבר למספר רשתות במקביל, אפשר בהחלט להשתמש בהן גם רק עם רשת אחת) משתנה בין משתמשים שונים. ייתכן שיש תכונות שמציע הלקוח הרשמי והן לא, אך אולי התכונות האלה לא חשובות למשתמש מסוים ואילו לאחר הן חיוניות.

אני בכל אופן ממליץ לבדוק את מידת ההתאמה. יתרון נוסף של חלק מהתוכנות הללו (Pidgin, Miranda וגם למעשה Meebo שזאת מהותו) הוא שהן קיימות בגרסה ניידת כך שאפשר לקחת אותן על החסן נייד או להימנע מהתקנתן במערכת וכך לשמור על כל ההגדרות והנתונים גם במקרה של קריסת מערכת ההפעלה.

אגב, ב-Digsby אני באופן אישי פחות ממליץ להשתמש מטעמי פרטיות ואבטחה (מדיניות חברת התוכנה בנושא לא שקופה לגמרי ועולות מכך מספר חששות).

פורסם
  • מחבר

miranda, pidgin, trillian, meebo, digsby ועוד ועוד הן כמובן תוכנות חינניות למי שזקוק IM בסיסי למספר גדול של פרוטוקולים אבל לצערי אף אחת מהן לא מושלמת.

ותאכלס, אני משתמש ב MSN בגלל הסמיילים ;D

באיזו גירסה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים