עבור לתוכן

מידע על מסכים כחולים + מחפש תיקייה מסויימת ב- Windows 7

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance)

דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי?

דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה

בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן)

איפה אני מוצא את זה?

עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי) והייתה איזו טענה שהבעייה הזאת יכולה להיות בגלל דרייבר לא תואם

מה שמזכיר לי שכל פעם שאני מעיר את המחשב שלי מ - Sleep פתאום הוא טוען שאין אף רשת אלחוטית זמינה, ואני צריך לעשות לכרטיס רשת Disable ואז Enable מחדש כדי שהוא יקלוט רשתות, הבעייה היא שלפעמים זה עובד ולפעמים זה פשוט נתקע בזמן שהוא מנסה לעשות Enable ואני צריך לאתחל את המחשב...

(וכשאני מנסה לעשות Disable דרך Devices and Printers זה תמיד נתקע ובשביל לעצור את זה אני צריך להשתמש ב- Task manager, בסופו של דבר אני צריך לאתחל את המחשב כדי לתקן את הבעייה)

הבעייה היא שהדרייבר שלי אמור להיות תואם Windows 7, וכשנכנסתי ל - Device Manager ועשיתי לחיצה ימנית על ה- D-Link Rangebooster N USB Adapter (הכרטיס רשת שלי מן הסתם), בחרתי "Update Driver Software" ואמרתי לו שיחפש עדכונים אוטומטית, קיבלתי הודעה שיש לי את הגרסה הכי עדכנית

למישהו יש תשובות?

תודה!

אה, ועוד דבר, לכרטיס לרשת אלחוטית לא מובנה (למשל כזה שמתחבר דרך USB כמו שיש לי) עדיין קוראים כרטיס רשת? זה פשוט לא נשמע בסדר

פורסם

דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי?

%windows%\Minidump

(בהנחה המחשב מוגדר לשמור שם את המידע).

דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה

בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן)

איפה אני מוצא את זה?

\ProgramData

ותנבור שם.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את קבצי ה dmp (תודה) אבל אני לא יכול לגשת לתיקייה בשם ProgramData תחת Username/Documents - אני מקבל הודעת שגיאה שזה לא קיים...

פורסם

כי זה באמת לא קיים.

אמרתי:

\ProgramData

(בשורש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים