עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

איך cdkeys? אני שוקל לקנות מהם את LEGACY OF THE VOID.

• תגובות 990
  • צפיות 838.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

cdkeys.com? קניתי מהם פעם או פעמיים בלי בעיות.

רק תוודא שאתה פותח חשבון וקונה דרכו אם חשוב לך היסטורית קניות או מקום שירכז את המפתחות שקנית דרכם. זכור לי שפניתי אליהם כדי להכניס את הקניות שקניתי בתור אורח למשתמש חדש ולא קיבלתי מענה. לא יודע אם הם קיבלו בכלל את הפנייה כי במייל אין לי שום אישור על זה שהשארתי פנייה...

וכמובן תשלום בפייפאל כדי שיהיה לך למי לפנות במקרה ו... (למרות שכמה שידוע לי פייפאל לא נותנים הגנה על סחורה דיגיטלית. אולי אני טועה?)

פורסם
cdkeys.com? קניתי מהם פעם או פעמיים בלי בעיות.

רק תוודא שאתה פותח חשבון וקונה דרכו אם חשוב לך היסטורית קניות או מקום שירכז את המפתחות שקנית דרכם. זכור לי שפניתי אליהם כדי להכניס את הקניות שקניתי בתור אורח למשתמש חדש ולא קיבלתי מענה. לא יודע אם הם קיבלו בכלל את הפנייה כי במייל אין לי שום אישור על זה שהשארתי פנייה...

וכמובן תשלום בפייפאל כדי שיהיה לך למי לפנות במקרה ו... (למרות שכמה שידוע לי פייפאל לא נותנים הגנה על סחורה דיגיטלית. אולי אני טועה?)

אילן,אתה טועה. אבל זה במידה ויש לך הוכחה לכך שלא קיבלת שירות או תמורה לכסף

פורסם

כרגיל השרתים של אוריגין לא עובדים כשיש משחק שווה ב- on the house

3oNUM7W.png

עריכה

כבר לא בחינם, אולי זה קשור לשגיאה שקיבלתי

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מפתחות STEAM לTWO WORLDS GOTY ועוד מספר משחקים בhttp://www.dlh.net/en/

נרשמים ונכנסיםפ לPROFILE/KEYS ושם ניתן לקבל את המפתחות.

• שניצל locked וגם unlocked this דיון
פורסם

GIANTS: CITIZEN KABUTO בחינם ב-GOG.COM. תצטרכו לחפש את הלינק בדף הראשי (בדף המשחק המבצע לא מופיע).

פורסם
לפני 44 דקות Mandheling אמר:

GIANTS: CITIZEN KABUTO בחינם ב-GOG.COM. תצטרכו לחפש את הלינק בדף הראשי (בדף המשחק המבצע לא מופיע).

תודה רבה!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

USB SAFELY REMOVE חינם בGIVEAWAY OF THE DAY ל15 שעות הקרובות. תוכנה נחמדה לניהול ההתקנים המחוברים לUSB עם פיצ'ר חובה אחד - ניתוק התקנים ע"י HOTKEY. פשוט וגאוני.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

binary domain, condemn criminal origin, וstreet of rage חינם כאן. צריך לתת כתובת מייל.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כבר היו נותנים את WarFighter שנמכר באותו המחיר .. 

פורסם

היה לי איזה קטע קצת מוזר עם סטים וחשבתי לשתף.

יש כרגע מבצע על משחקי Borderlands. הם מפרסמים את הטרילוגיה ב19.80$

אבל

כשנכנסתי לדף המכירה ראיתי שמשום מה הוא מוריד לי מהחבילה את המשחקים שכבר יש לי (את 1 ו 2) והמחיר הנקוב על המשחק שנשאר (ה Pre-Sequell) היה ארבעה דולר ושמונים סנט.

כמובן שקניתי :)

http://store.steampowered.com/bundle/257/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים