פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם.יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים יש פה מדריך מדריך.למען גמישות ונוחות בשחזור המידע אני הייתי ממליץ דווקא על תוכנת צד-שלישי לעניין.אתה יכול להשתמש ב-Acronis True Image (לא חינמית).והתוכנה נוספת, ואני מנצל את ההזדמנות הזו כדי לקשר אל מדור ההורדות החדש שלנו,היא Clonezilla שגם היא מיועדת בדיוק למטרה שאתה מחפש.
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים מחבר לא ידעתי לאן לשייך את השאלה. למה אתה ממליץ על תוכנה צד שלישי? במדריך הם נורא מתרשמים מהגירסה של הWIN7. תודה על העזרה וסליחה על הטעות
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים זאת חצי המלצה, אני לא אומר שהכלי של Windows 7 לא טוב, אלא ממליץ על תוכנות נוספות למקרה שתרצה לבדוק ולהתנסות בעצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.