עבור לתוכן

ארור מחרפן עקב הסרה לקויה של תוכנה , מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

הייתה לי מצלמה של LOGITECH וכמובן שהייתה מותקנת על המחשב התוכנה של המצלמה , כשהפסקתי להשתמש במצלמה ביצעתי הסרה לתוכנה של לוג'יטק ומאז כל דבר שאני עושה כמעט במחשב גורר אחריו ארור שמחרפן אותי העליתי תמונה שלו .

הרצתי CCLEANER וTWEAKNOW REGCLEANER ושום דבר לא עוזר .. הוא לא מופיע בהסרה תוכנות של הווינדואז ואני לא יודע מה לעשות כבר . תודה

פורסם

לא העלית תמונה.

מתי מופיעה הודעת השגיאה הזאת?

הערת שוליים: אני לא ממליץ להשתמש במנקי Registry למיניהם. הנזק שהם עלולים לגרום עולה לאין שיעור על התועלת האפשרית והזניחה מהשימוש בהם.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי לגבי התמונה :D

וזה מופיע כל פעם שאני לוחץ על משהו שקשור להארד דיסק כמו המחשב שלי או שאני בוחר תיקייה להורדה של משהו .. כל דבר כמעט !!

ואני יקבל את עצתך לגבי התוכנות האלו

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא העלית תמונה.

מתי מופיעה הודעת השגיאה הזאת?

הערת שוליים: אני לא ממליץ להשתמש במנקי Registry למיניהם. הנזק שהם עלולים לגרום עולה לאין שיעור על התועלת האפשרית והזניחה מהשימוש בהם.

ה Reg Cleaner של CCleaner הוא מעולה.

פורסם
  • מחבר

עדכון - עכשיו התוכנה כן מופיעה בהסרת תוכנות של הווינדואז וכשלוחצים עליה היא מעלה את הארור הבא

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש שתי אפשרויות שכדאי להתחיל מהן:

1. תיכנס לדפדפן ושם אל Tools > Addons.

תחפש משהו שקשור למצלמה (ל-Logitech בכלל או לקובץ ה-dll שלגביו אתה מקבל את השגיאה) ותבטל אותו.

אם אתה לא בטוח תעלה צילום מסך של כל רשימת ה-Addons.

2. אם זה לא יעזור או שאתה לא מוצא שם משהו כזה תתקין את התוכנה מחדש ותסיר אותה שוב, תנסה הפעם להסיר כשאר כל חלונות הדפדפן וסייר הקבצים סגורים (למעשה ששום תוכנה או חלון לא יפעלו ברקע) ותנסה להשתמש בכלי כמו RevoUninstaller ואני מנצל את ההזדמנות הזאת כדי לקשר אל מדור ההורדות החדש שלנו.

עריכה: ב-CCleaner מומלץ להשתמש כדי לנקות קובצי "זבל" או כדי להסיר תוכניות שעולות עם מערכת ההפעלה, אך במנקי Registry באופן כללי (גם זה של CCleaner) לא הייתי ממליץ להשתמש.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את שתי הדברים שאמרת , עדיין אותו דבר . אני אובד עצות , עוד רעיונות ?

פורסם

היה מה לבטל ברשימת ה-Addons?

פורסם
  • מחבר

לא שום דבר

פורסם

תיכנס אל:

start>Run>msconfig

שם ללשונית Boot ותבדוק אם משהו שקשור למצלמה עולה עם המערכת. אם כן תסיר את הסימון מתיבת הסימון.

תכנס אל

Start>Run>services.msc

שם תחפש ברשימה (ניתן לסדר לפי ה-ABC) משהו שקשור ל-Logitech או ל-QuickCam. אם מצאת שירות כזה תלחץ עליו לחיצה כפולה, תעצור אותו ותעביר אותו למצב Disabled.

פורסם
  • מחבר

לא בSERVICES ולא הBOOT ןלא בSTARTUP אין שום דבר שקשור לתוכנה הזאתי . עוד רעיונות ?

פורסם

אין לי כל כך רעיונות נוספים כרגע כי אני לא מכיר מספיק טוב את מבנה התוכנית כדי לדעת איפה עוד היא יכולה לשתול את השאריות שלה.

1. כשהתקנת אותה שוב והסרת, התקנת את אותה גרסה שהייתה מותקנת במחשב?

2. תחפש ידנית ב-registry את קובץ ה-DLL ותראה באיזה נתיבים הוא מופיע.

3. יש לך אפשרות לבצע שחזור מערכת לתאריך שלפני הסרת המצלמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים