פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים שלום רב,המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB).הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB.בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GBמה יכולה להיות הבעיה?תודה.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים שלום לך איזה חלונות אתה מתקין - XP , 7 ? בכל מקרה, תוריד GPARTED, תצרוב, תעלה בבוט ושם תראה כבר מה קורה ולאן הלכו כל הג'יגות.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר עכשיו הוינדוס לא עולה אני מקבל "BootMGR is missing" ניסיתי לפתור את זה במספר דרכים שמצאתי ברשת אך לא הצלחתי.גם להתקין מחדש אני לא מצליח אני מקבל שגיאה שאני מנסה להתקין על המחיצה של ה-9.9GB.ב-Disk managment הסתכלתי לפני, מוצג לי 288GB נוספים אך לא הצלחתי לעשות איתו כלום, לאקטב/לפרמט/למחוק.. הכל מוביל לשגיאה. לגבי GPARTED צרבתי את זה BOOTABLE אך משום מה אני לא מצליח להעלות אותו במחשב, אני אנסה שוב.איזשהו המלצה לתוכנה זריזה שצורבת ISO BOOTABLE?
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר לא מצאתי מדריך כלשהו ל- gparted מה אני אמור לבדוק בדיוק?עדכון: הרצתי את האפשרות הראשונה: gparted live.. אחרי כל הדברים שזה רשם, שלא הבנתי כלום הגעתי ל-workspace ומופיע לי חלון בשם /dev/sda-gpartedאני רואה שם 298.09GB לא מוקצה המלצות משהו?
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים שוב שלוםהנה תנסה כאן http://gparted.sourceforge.net/documentation.phpחוץ מזה זה דיי דומה לחלונות, הנה הסבר יותר ממוקד http://gparted.sourceforge.net/display-doc.php?name=help-manual〈=Cכמובן שתזהר לא להרוס דיסק אחר ( אם ישנו במחשב , אז פשוט תנתק אותו ).
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים מחבר שמע, ממש תודה, תוכנה מעולה.כפי שראית לא היה שם שום דבר אחר, 298GB לא מוקצה, לא יודע מה הייתה הבעיה אבל פשוט יצרתי 2 מחיצות חדשות 50GB עבור וינדוס ו-250 לדברים אחרים.הנה מדריך די מפורט על מחיצות ו-GParted למרות שלא קראתי את כולו כי די הבנתי מה לעשות עם התוכנה, מקווה שלא דפקתי שום דבר בכל מקרה.http://www.dedoimedo.com/computers/gparted.htmlהפעלתי את ההתקנה של הוינדוס ואני רואה את שני המחיצות וכרגע התחלתי את ההתקנה.מקווה שהכל הסתדר.דרך אגב מה דעתך על החלוקה של המחיצות בצורה הזאת?באמת תודה רבה לך קקדו.
פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים ^^^^^ שמחתי לעזור ( לשם שינוי , ) בהתחשב בגודל הדיסק, הייתי יותר הולך על 100 ו - 200 ( או יותר נכון מה שנשאר ), אבל זה לא קריטי במיוחד. חוץ מזה שישנם כאלה שלא מבינים למה בכלל צריך ליצור מחיצות, אבל אני לא צד בסוגייה אם כן או לא. חוץ מזה, עכשיו, משגילית את חדוות ה - GPARTED , תוכל לשנות את גודל המחיצות כאוות נפשך, מבלי להסתכן ( כמעט ) וכמובן ללא צורך לפרמט או לעבד לאבד מידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.