עבור לתוכן

די! נמאס מאוזניות בינוניות! כמה צריך להשקיע באוזניות כדי לקבל איכות טובה?

Featured Replies

פורסם

ה Dr Dre שוות ערך פחות או יותר ל Skullcandy.

• תגובות 104
  • צפיות 23.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון חשוב - בבית יש דרישה לאוזניות סגורות. נמאס להם להיות שומעים "פאסיביים" למטאל שלי באמצע הלילה (ובכלל).

בעצם, "סגורות" אומר שאני לא אשמע אותם ולא להיפך, נכון :kopfpatsch:

מי מהדגמים שהוצעו עד כה מצטיין במינימום "זליגת רעש" החוצה מהאוזניות?

ד"א - יש ב-KSP דגם מעט זול יותר של SHURE, ה-SRH750DJ ב-500 ש"ח.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11051

כרגע ב-450 ש"ח בלבד.

בסקירות מציינים אותן לטובה בעיקר בזכות איכות הבניה, העמידות והאטימות שלהן, בנוסף לאיכות אודיו מצויינת.

מישהו מכיר?

פורסם

ה shure והאולטרסון סגורות.

הבייר חצי סגורות אז אני לא יודע כמה הם דולפות אבל לעומת זאת די הרבה אנשים כאן שמעו וידעו לתת תשובה .

ה ad700 ,הגרדו/אלסנדו ו Senn פתוחות כך שהם בטוח זולגות ודי הרבה (במיוחד הגרדו שלשומע ולמי שלידו זה נשמע בערך באותה העוצמה).

פורסם

וואו פשוט לא ייאמן איך הם יוצאים עם המחירי מחסן האלה? SRH440 ב299.... Too Good. הן יהיו בטח יותר מאוזנות מה750 אבל לרוק כבד ומטאל חתימת סאונד שמחה (U) בטח תהיה יותר מתאימה, והן גם יותר קלות להנעה מהמוניטוריות. אם אין לך ראש גדול יחסית אני אומר רוץ תקנה, זה כנראה מחיר הכי נמוך שאפשר למצוא אותן חדשות בכל מקום, בארץ או חו"ל.

פורסם
  • מחבר

^

רב תודות לכולם!

ה shure והאולטרסון סגורות.

עוד חיזוק לבחירה שלי ב-SHURE... עכשיו הדילמה בין ה-440, ה-750DJ וה-840 במחירי רצפה ב-KSP

SRH440 ב299.... Too Good. הן יהיו בטח יותר מאוזנות מה750 אבל לרוק כבד ומטאל חתימת סאונד שמחה (U) בטח תהיה יותר מתאימה, והן גם יותר קלות להנעה מהמוניטוריות. אם אין לך ראש גדול יחסית אני אומר רוץ תקנה,

לא הבנתי - איזה מהן לקנות?

440 ב-300 ש"ח

750DJ ב-450 ש"ח

או 840 ב-600 ש"ח?

למה הכוונה "ראש גדול"? אני בהחלט לא "קטן" (1.83 ולא מהשחיפים)... איזה מהדגמים בעייתי במובן הזה?

פורסם

נציע לך עוד אופציה : להביא מחול m50 הם סגורות הם עולות קצת יותר מ100$ לא כדי לקנות אותם בארץ כי כאן הם עולות הרבה יותר מידי (נגיד מעל 900) ולפי מה שקראתי אמורות להיות יותר טובות למטאל מאשר השורים. הם די הדבר החם בheadfi לאוזניות 100$ כבר הרבה זמן. אם יש לך דרך טובה להביא אותם הם בהחלט אופציה שכדי לשקול.

פורסם
  • מחבר

"m50"? של מי? מה? תוכל לתת לינק או דגם מדוייק אם אפשר?

מה דעת הפורום בעניין? על ציוד אודיו יש מס די כבד, לא?

פורסם

audio technica ath-m50

ובהתחשב שזה להאזנה בבית אז כנראה עדיף ה m50s (גירסא עם כבר ישר ולא מסולסל).

בסופו של דבר אם יש מס כבד על אוזניות זה כנראה כבר לא באמת משתלם כי משלוח לארץ גם לא זול ומקפיץ את המחיר ב30 40 דולר ואז הסכום הטוטלי כבר מתחיל להיות לא שווה את זה ועדיף לקנות משהו בארץ

כמובן אם אתה מכיר מישהו שנמצא בחול ויכול להביא לך את זה זה האופציה המוצלחת ביותר

פורסם

בתור מטאליסט למטאליסט אני אגיד לך דבר כזה

יצא לי לעבוד בתור גיטריסט מטאל גם עם אוזניות של shure שהם in-ear וגם רגילות

ולא התלהבתי בכלל... (דווקא מהמיקרופונים כן התלהבתי)

כמו כן יצא לי להתנסות בכמה דגמים של סנהייזר וakg ואני יכול להגיד לך דבר כזה

אחרי שגם אני אמרתי "די נמאס!!" והחלטתי שאני הולך לבזבז המון כסף על אוזניות שיספקו אותי אז הלכתי לחפש...

וניסיתי את ה stax sr-007a

וניסיתי את ה k702 של akg

וניסיתי את הUltrasone edition 8

וגיליתי שהן יכולות להיות אוזניות פשוט מדהימות למוזיקה קלאסית\ג'אז\פופ\soul\ וכד'

אבל כשזה מגיע ל hardstyle או למטאל יש להן בעיה

אז אמרתי כו***** של הכל ועברתי לIn-Ear monitors

1. אפשר ללכת לישון עם המוזיקה על הצד בלי שאוזניות בגודל של בית יציקו לך

2. האוזניים שלך לא יזיעו אחרי 2 דקות

3. אין בידוד יותר טוב החוצה ופנימה מאשר In-Ear

אז הלכתי ובדקתי לגבי In-Ear...

ומצאתי חברה בשם Ultimate Ears

החברה הזאת הוקמה בעקבות אליס קופר שלפני כמה שנים אמר בדיוק כמוך "די נמאס" לאוזניות מוניטור באיכות בינונית...

רק שהוא אמר את זה לטכנאי סאונד שלו (jerry harvey)

הוא התחיל לעשות אוזניות קאסטום איכותיות במיוחד בשביל אליס קופר ואז הם הקימו את Ultimate ears בשביל להפיץ את האוזניות לשאר העולם...

במשך השנים הם התפצלו וכיום יש 2 חברות שאחת נקראת Ultimate ears

והשניה נקראת JH Audio

עכשיו בגלל שJH לא מייצרים All-feet וUltimate כן מייצרים

וחוץ מזה שאני קניתי של Ultimate ואני90% מהזמן שומע בהם או את הגיטרה שלי או מטאל שזה בעצם אותו דבר

אני יכול להגיד לך שאתה פשוט תשפריץ ברגע שתשמע את האוזניות האלו... :o

פורסם
  • מחבר

^

תודה רבה!

האמת, אני מתחיל לחשוב שללא סאב אימתני, הסיכוי שלי להנות ממטאל לא גדול ואת זה אוזניות כנראה לעולם לא יספקו... אבל זו לא אופציה לא ריאלית וממילא יש לי סט 2.1 לא רע בכלל בשביל באסים מרעידי גוף כשאף אחד לא בבית (אבל שאר התדרים זה משהו אחר :-\).

קשה לי לראות איך אני אסתדר אם IN EAR, אבל לא אפסול על הסף. יש לך לינק לדגם מומלץ או שהכל CUSTOM? אני מניח שיקר מאוד, לא?

פורסם

אז ככה פשפשטי קצת באיביי ואני רואה שאתה יכול להשיג את הAll-fit הכי טוב שלהם שזה הtriplefi 10 בסביבות 155$ לא כולל משלוח

http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-TripleFi-10-Headphones-NEW-BOX-/220704142311?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3362fdf3e7

חוץ מהם יש גם את הsuperfi 5 (אין לך צורך בגרסאות vi שלהם)

אתה יכול להסתכל קצת באתר שלהם גם:

http://ultimateears.com/en-us

לך לproducs יש שם הסברים כל כל אוזניה...

אני יודע שעיוותו לך את עולם המושגים של הIn-Ear על ידי כל מיני אוזניות של Shure וSkullCandy ולא יודע מה בשקל 90...

אבל תאמין לי שהבאס של אלו לא נופל משום אוזניות

"על האוזן"

פורסם

^

תודה רבה!

האמת, אני מתחיל לחשוב שללא סאב אימתני, הסיכוי שלי להנות ממטאל לא גדול ואת זה אוזניות כנראה לעולם לא יספקו... אבל זו לא אופציה לא ריאלית וממילא יש לי סט 2.1 לא רע בכלל בשביל באסים מרעידי גוף כשאף אחד לא בבית (אבל שאר התדרים זה משהו אחר :-\).

קשה לי לראות איך אני אסתדר אם IN EAR, אבל לא אפסול על הסף. יש לך לינק לדגם מומלץ או שהכל CUSTOM? אני מניח שיקר מאוד, לא?

הצליל של האוזניות והרמקולים הוא מאוד שונה במטאל, אבל אל תפקפק במה שאוזניות יכולות לתת.

בכל אופן, אם הצליל של אוזניות לא מספק אותך למטאל, יש לי הצעה למשהו שאני עשיתי- קצת נראה מטורף אבל בפועל אני נהנה.

תמשיך להנות מאוזניות למוסיקה רגילה, ולרוק\מטאל תשתמש ברמקולים איכותיים. אני הלכתי על הפיתרון הנ"ל כי אני לא אוהב את הסאונד של האוזניות שלי במטאל (הם לא מתאימים אחד לשני). תבדוק את ה Microlab solo 7c (@ יש עליהן ביקורת כאן באתר לכן לא ארחיב יותר מדי במילים + אני הולך לכתוב עליהם פה ביקורת משלי)- הן ללא סאב אבל הבאס שלהם לא מבייש שומדבר שאתה מכיר, ולא מזניח בלו במעט את שאר התדרים.

פורסם
  • מחבר

The Un4givN - תודה, אבל מ-EBAY אני קונה רק מ- TOP SELLERS וכמעט תמיד אין משלוח לישראל.

אם יש, הוא יקר מאוד לרוב ויש גם מכס גבוה... אני אברר אם אפשר להביא עם מישהו שחוזר מחו"ל אולי, אבל בלי האזנה מוקדמת זו בעיה להוציא כאלה סכומים ועוד על IN EAR שהיא לא האופציה המועדפת עלי.

הינה מה שמצאתי ב-EBAY.. לא רע יחסית למה שציפיתי: http://sn.im/1juexs

למישהו מהמומחים פה יש היכרות/חוו"ד על האוזניות הנ"ל?

OReeh - ברוב המכריע של הזמן אני לא יכול לשמוע עם רמקולים (בעבודה למשל או כשכולם בבית) אז זה ממילא לא פתרון מעשי לצערי.

חשבתי איכשהו לחבר רק את הסאב במקביל לאוזניות כדי "לתגבר" את הבאסים וממש "להרגיש" אותם, אבל אני בספק אם זה מעשי/אפשרי/מועיל.

שוב, תודה על העצות!

פורסם

JH audio אלו באמת אוזניות ברמה גבוהה מאוד אבל כדי לקבל אוזניות טובות צריך לשלם (ובמקרה שלהם הרבה מאוד)...

UE לדעתי לא יותר טובים מSHURE . . .

אולי שווה לך לחפש אוזניות של KLIPSCH.שמעתי עליהן דברים טובים ואפשר לקנות אותן באיביי נראה לי בערך ב90$.

מעבר לזה , שני דברים.

1:אפשר לשבת פה מול המחשב ולהציף אותך בדגמים ובאפשרויות.אתה צריך לצאת ולהתחיל להאזין לכל מיני דגמים ע"מ לקבל מושג על כל חברה ואופי הסאונד שלה וגם לקבל מושג יותר טוב על רמת המחירים אל מול הביצועים.כל אחד פה מחזיק בדעה סובייקטיבית וזה בסדר אבל קח בחשבון שמן הסתם לך תהיה דעה שונה.

אוזניות טובות זה לא רק באס מיד טרבל , האימג' שהן יוצרות משפיע על הצליל המון , ההגברה משפיעה המון (!) , יש הבדלים עצומים באיכות הבניה שלהן , ובעיקר בתחום הIEM יש התקדמות מאוד גדולה משנה לשנה ובין דגמים שונים יש הבדלים עצומים באיכות הבניה (מאוד משפיע , תאמין לי מנסיון מר).

אתה חייב חייב להתחיל ללכת לאנשים הביתה / לחנויות ולהקשיב להמון סוגים של אוזניות , ככה גם תדע אם אתה צריך להשקיע 500 ש"ח או 2500 ש"ח בשביל להיות באמת מרוצה.גם 100 שקל חבל לבזבז אם הם לא מספקים אותך בסוף.

2:אם אתה רוצה ביצועים מקסימלים (לא משנה איזו אוזניה תקנה) אתה תצטרך מגבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים