עבור לתוכן

די! נמאס מאוזניות בינוניות! כמה צריך להשקיע באוזניות כדי לקבל איכות טובה?

Featured Replies

פורסם

שיהיה ברור, אוזניות גיימינג ללא סראונד הן לא אוזניות גיימינג. לא אמיתיות לפחות.

ולא, הן לא יכולות להתחרות בסאונד של אוזניות רגילות.

• תגובות 104
  • צפיות 23.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סה"כ ChaosPower העביר בצורה נכונה את מה שאני לא הצלחתי - אני ממש מתעצבן מבורות וחוסר ידע שכזאתי, שיכול להסתכם בצורה תמימה למדי בפותח הת'ראד קונה את אותן האוזניות, ומתאכזב (לא מדבר ספציפית על המקרה הזה).

פורסם

לגבי 880 אז בדרך כלל אני מסכים אם כל מה שיוסי אומר במקרה הזה אני לא, יש הבדלים בין שלושת הגרסאות של האוזניות. ההבדלים הם ממש מינורים אבל הם קיימים מה גם של880 יש מחלה קטנה שיש אנשים שהיא מפריע להם ויש כאלה שלא, אבל בוא נגיד שאם אני לא אצביע אלייה אתה תבין על מה מדובר. בדגם של ה 600 אוהם כמעט ולא שומעים את המחלה הזו אבל הוא צריך הגברה בריאה כדי להישמע טוב.

לא קשור לדיון, אבל לדעתי זה הכל עניין של סינרגיה פר מגבר עם העכבות האלה.

ניר, העם איתך.

פורסם

אוזניות גיימינג ברובן זה קומבינה, כשמדובר בסטריאו בלבד. אבל כשהן כוללות סראונד או אפילו סתם הדמיית סראונד וסאונד אמיתי יותר ובאס בשרני הן הופכות לחוויה במשחקים. צריך לנסות בשביל להבין.

כל השאר סתם קומבינה. להתרחק כמו מאש.

ובטח שלא לקנות בשביל מוסיקה, גם לא אוזניות סראונד

פורסם

אני מבקש להפסיק להתדיין על אוזניות גיימינג, זאת לא המטרה של פותח הת'רד ואני חושב שהנקודה הועברה.

פורסם

תן לי לתת לך את העצה הכי טובה, מבחינת צרכנות לפחות.

יש היום מיתון. שמור את הכסף שלך לימים פחות נוחים.

הפורטה-פרו שיש לך טובות מספיק. שחק קצת עם האקוליזר בשביל להגיע לתוצאות יותר מספקות.

ומבחינת אמינות אין לך מה לדאוג. בטח לא כשהאחריות על אוזניות KOSS היא לכל החיים.

שורה תחתונה - תהנה ממה שיש לך. אין צורך להיכנע לתרבות הצריכה (בדברים שלא חובה לקנות אותם)

פורסם

^ מזה קשור? הבנאדם רוצה להשתדרג בסאונד כי הוא לא מספק אותו.

את מי מעניין המיצון או "תרבות הצריכה"?

פורסם

גונן, בתור צעד ראשון, תוציא את עצמך מהבית וסע לקילומבו ותשמע מגוון של אוזניות. יש להם את הסנהייזר HD555, HD595, HD515 ועוד דגמים, תביא איתך כמה דיסקים שאתה אוהב לשמוע, וקח לעצמך חצי שעה טובה לכל אוזנייה, רק כדי לגבש איזושהיא דעה לגבי האוזניות. שאל לגבי ה Shure או ה Grado אם יש להם וניתן לשמוע.

הם נותנים לאנשים לבוא ולשמוע באוזניות ? למרות שאני כנראה לא יקנה משם... ( יכול להשיג ביותר זול )

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלת Black Friday בבאג... ה-beats Solo שוות משהו (ועוד במחיר של ה-Shure ב-KSP לא פחות)?

די לחוץ בזמן - אתייחס להכל מאוחר יותר. רב תודות!

רק אציין שאני דווקא חוטא בגיימינג לא פעם (1st/3rd Person Shooters) אבל לא הייתי מקריב את איכות ההאזנה לסטריאו בשביל סראונד.

פורסם

ממש לא.

עם המחירים של אוזניות SHURE כרגע בKSP זה חטא לבחור את הBEATS SOLO על פניהן.

פורסם
  • מחבר

^

תודה.

מישהו מציע לי ב-1000 ש"ח מיד שניה במצב חדש + כל הבאנדל את אלה:

אוזניות קשת של ultrasone מדגם proline 750

איך הן בהשוואה לכל מה שהוצע עד כה?

פורסם

בתור בעלים של אוזניות כאלו.

חובה לשמוע אותם לפני, לאולטרסון יש צליל מיוחד.

כאן נכנס טעם אישי, וגם אלף דעות לא יעזור לך לקבל החלטה נכונה בלי שמיעה.

אבל הבהחלט אתה יוכל להכניס אותם לרשימה הסופית שלך בראש שקט.

פורסם

לאולטרסון האלו יש צליל חם שמדמה האזנה לרמקולים בחדר סגור, שמעתי אותם בעבר ואהבתי. תצטרך לשמוע קודם כדי להחליט.

אבל מבחינת פירוט אני בספק (אבל אל תתפוס אותי במילה) שיש להן מה להציע יחסית לדגמים אחרים.

אבל פירוט זה עניין אחר, אם בפירוט היינו עוסקים הייתי מציע את הK701 שכבר באזור ה1K מחו"ל, אבל הן ממש לא בשביל רוק כבד ומטאל והן דורשות מגבר בשרני.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ד"א - יש ב-KSP דגם מעט זול יותר של SHURE, ה-SRH750DJ ב-500 ש"ח.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11051

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים