עבור לתוכן

די! נמאס מאוזניות בינוניות! כמה צריך להשקיע באוזניות כדי לקבל איכות טובה?

Featured Replies

פורסם

עם מחיר גדול באה גם איכות גדולה. ;)

אני מאמין שדרך חו"ל תוכל לסדר אותם במחיר לא רע בכלל. אפשר גם לשקול אופציה של יד-שניה. (כשמדובר באוזניות השוק הזה מומלץ)

• תגובות 104
  • צפיות 23.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שאני יכול להציע לך מועמדת חדשה.

וזאת הפלא ופלא, של RAZER העונה לשם Megalodon.

מתויגת כפריט לגיימרים הביקורות משבחות אותה גם בהביטי המוזיקה, המראה, איכות הבנייה, ואיטום הרעש מבחוץ.

Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset

150 דולר מהחנות של RAZER.

ישנה אפשרות יקרה יותר של 680 שקלים מKSP אבל אולי בחנות מחשבים אחרת יביאו לך אותה ביותר זול, לך תדע.

אני מכיר מישהו שיש לו אותן ורק תשבחות אני שומע.

מKSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8647

מ RAZER

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169420200/parentCategoryID.35096300/categoryId.40856100

Mini-Review plus Unboxing

אני אישית הולך לקנות אותם בחודשים הקרובים כשתהייה אפשרות, אני חם על המוצר! :smile1:

פורסם
  • מחבר

לעניות דעתי מדובר באוזניות ברמה אודיופילית נמוכה בהרבה, אבל אני ממש בור בעניין.

ד"א, יש מבצא Black Friday על אוזניות RAZER ב-KSP אז אם אני טועה והן באמת אלטרנטיבה ראויה זה בהחלט יכול להיות מעניין.

פורסם

זאת אלטרנטיבה ששווה לתחת.

אוזניות "גיימינג" עלאק - אוזניית כפתור בשקל תשעים נשמעת טוב יותר.

באמת שמה שהציעו לך פה בכלל לא מתקרב לזה.

hunter_kobe - תפסיק להטעות אנשים ולבלבל בשכל, מצטער.

פורסם

ניסית? אתה מכיר אישית? בדקת ביקורות? לא? אז בבקשה ממך, תפסיק לבחוש בשקשוקה :xyxthumbs:

פורסם

שמעת או ניסית אוזניות אמיתיות של חברות כמו AKG, Sennheiser, Beyer וכו' וכו' שעולות יותר מ 400~ (וזה עוד זול מאוד)? לא? שתוק. חד וחלק.

תפסיק להכתים את הת'ראד ששמר על רמה יחסית גבוהה של ציוד וידע, באוזניות צעצוע ב 300 שקל ש"גיימרים" בני 13 קונים.

פורסם

היחיד שמכתים את הת'ראד זה אתה עם התגובות גן ילדים שלך.

לא ניסית? אל תשלול ושתוק. חד וחלק.

פורסם

בתכלס עם כל הכבוד לאוזניות גיימינג, ואני רוכש להן המון כבוד, הן לא מתחרות בשוק האוזניות האודיופיליות.

(כמו שהאוזניות האלו לא מספקות חווית משחק כמו אוזניות גיימינג, אבל יש הרבה שחולקים עלי דווקא)

פורסם

אין לי מה לבדוק אותן בכלל - אני לא ילד בן 13 שמוציא הון על אוזניות צעצוע ("גיימרים").

אתה רוצה להמליץ על האוזניות האלה? לך ל FXP או לפורום ציוד היקפי.

מדובר פה בפורום אודיו וקולנוע ביתי, וצריך לשמור פה על מינימום של מקצועיות, ועד שלא תשמע את האוזניות שהוצעו פה - אין לך בכלל מה להסתובב כאן.

תבין שמדובר פה בציוד אודיופילי וכרגע הצעת פה אוזניות "סראונד" שקר כלשהו, שהביצועים שלהן בסטריאו מוסיקה שווה לתחת.

אני לא הולך להתווכח איתך עוד.

גונן, אתה יודע מה העמדה שלי בנוגע לאוזניות צעצוע האלה, והיא זהה בדיוק לעמדה של יוסי, אנטולי וכל אודיופיל אחר כאן.

פורסם

אני רק טוען שרק בגלל התיוג של הגיימר קיים אין לשלול.

בבקרה שלהן ישנו אפילו כפתור למעבר מ7.1 ל2.0 לצורכי מוזיקה כמובן.

ישנו כרטיס קול מובנה בתוכן ועוד.

שוב אני חוזר ואומר, אין לשלול על סמך שיטת תמחור, יש לברר לעומק. :)

ולבחור שמעליי, שמור את העקיצות שלך לעצמך בבקשה.

אתה שולל בלי בירורים רק כי ראית גיימר ונדלקת כי פגעתי לך בפינה הקטנה ביקום עם מילה שלא מתאימה לך.

גם אני לא הולך להתווכח אתך עוד.

לפותח הת'ראד, ברר, בדוק, תחליט, אבל מה? לא על סמך השם של המוצר בבקשה, אני מאמין שאתה מבין לאן אני חותר.

פורסם

גונן, בתור צעד ראשון, תוציא את עצמך מהבית וסע לקילומבו ותשמע מגוון של אוזניות. יש להם את הסנהייזר HD555, HD595, HD515 ועוד דגמים, תביא איתך כמה דיסקים שאתה אוהב לשמוע, וקח לעצמך חצי שעה טובה לכל אוזנייה, רק כדי לגבש איזושהיא דעה לגבי האוזניות. שאל לגבי ה Shure או ה Grado אם יש להם וניתן לשמוע.

פורסם

יש לי את הrp-21 והצליל שלהם בצורה בסיסית - ללא טיפה מודנינג או חיבור למגבר לא ממש טוב למטאל - המידים נבלעים בבאס -זה נשמע כאילו הזמר הגיטרות רחוקים והתופים ממש קרובים. לעומת זאת אחרי הגברה בסיסית (אני מריץ אותם מ udac ) הם נשמעו הרבה יותר טוב, ואחרי מודינג פשוט של להוציא מהם איזה חתיכת ספוג ולהחליף לפאדים של בייר הם כבר נשמעו ממש טוב. האוזניות לא מאוד נוחות ולקח זמן עד שהתרגלתי לשבת איתם במשך שעות- (בשביל זה גם המודינג עזר ויש עוד מספיק מודים שהופכים ואתם ליותר נוחות).

את הgrado-80 אין לי אבל יש לי את ה225 ואמור להיות די צליל בית לסידרה שהוא פשוט נכון למטאל ורוק- הגיטרות נשמעות פשוט מדהים כך. מבחינת נוחות - זה לא נוח אין כאן תירוצים -ה80 אמורות להיות יותר נוחות מהדגמים המתקדמים יותר כי הם עם comfies ולא עם bowls אבל אני לא בטוח כמה זה משפר - מה גם שאנשים עושים די הרבה משחקים עם הפאדים של גרדו בשביל לשפר את הצליל. אני מסוגל לשבת אם הגרדו שלי בין שעה לשעתים עד שהאוזנים שלי מתחילות לכאוב מהם ואני צריך להוריד אותם ולתת לאוזנים לנוח (גם להם יש כל מיני אופציות של מודינג לנוחות (קשת אלטרנטיבית, פאדים של senn414 אבל איתם פחות התעסקתי).

אם כבר גרדו אז יכול להיות גם שכדי לך לשקול להזמין מאלסנדרו את ה ms-1 אמור לעלות אותו מהחיר כמו הגרדו רק שהאוזניה עם דריוור של sr-125 ואמורה להיות יותר אנליטית ( לא שמעתי אותם אז אני לא יודע בדיוק כמה השינוי גדול).

בסופו של דבר הדרך הכי טובה היא ללכת לחנות או למישהו שיש לו את האוזניות ולשמוע את מה שנשמע לך מענין ולפי זה להחליט - לכל אחד יש טעם שונה ורגישות שונה לצליל.

פורסם

אני רק טוען שרק בגלל התיוג של הגיימר קיים אין לשלול.

בבקרה שלהן ישנו אפילו כפתור למעבר מ7.1 ל2.0 לצורכי מוזיקה כמובן.

ישנו כרטיס קול מובנה בתוכן ועוד.

שוב אני חוזר ואומר, אין לשלול על סמך שיטת תמחור, יש לברר לעומק. :)

ולבחור שמעליי, שמור את העקיצות שלך לעצמך בבקשה.

אתה שולל בלי בירורים רק כי ראית גיימר ונדלקת כי פגעתי לך בפינה הקטנה ביקום עם מילה שלא מתאימה לך.

גם אני לא הולך להתווכח אתך עוד.

לפותח הת'ראד, ברר, בדוק, תחליט, אבל מה? לא על סמך השם של המוצר בבקשה, אני מאמין שאתה מבין לאן אני חותר.

מה שאתה אומר נובע מחוסר ידע, וחבל. אתה מנסה לגונן על מוצרי רייזר כאילו הם איזה אנדרדוגים של עולם האודיו? הם לא. יש הרבה יותר מדי ילדים שרוכשים אותם בציפיה לאוזניות ששוות את מחירן, והן פשוט לא כשמשווים אותן עם אוזניות אמיתיות.

למה אני אומר את זה? בוא נפרק את מרכיבי המגלודון:

רייזר הוציאו גרסא של האוזניות ללא כרטיס קול וללא מיקרופון בשם הORCA, הם צבעו אותן בצבע ירוק זוהר, כדי להגדיל את תשומת הלב שהלובש מקבל מסביבתו, בדיוק כמו אוזניות הסקאלקנדי הידועות לשמצה כלא נותנות שום תמורה בתור אוזניות אלא רק בתור פריט שלובשים על הראש, המושך תשומת לב. מעניין מה זה אומר על האיכות של הORCA אם רייזר הרגישו שהם חייבים להוציא אותן רק בצבע הזה.

אולי אני טועה והסיבה לכך היא שרייזר התחשבו בצרכן, וצבעו את האוזניות ככה כדי לצמצם את הסיכוי של הלובש להיפגע ממכונית בזמן חציית כביש בלילה.

הORCA עולות 265 בKSP, והמגלודון נשמעות בול כמוהן. במגלודון הצבע שונה, והוסיפו כרטיס קול שאמור לשפר את הסאונד לגיימינג, ומיקרופון- ויקרו את המחיר ב400+ ש"ח.

בבקשה תסביר לי איך אוזניות כאלו אמורות להתחרות באוזניות של חברות ותיקות כמו גראדו או סנהייזר באותו מחיר, ועוד למטרות שפותח הדיון ציין.

אני לא אומר הכל בתאוריה. יש לי את הPC350, אוזניות גיימינג של סנהייזר, שהמון המון אתרי גיימינג וביקורות היללו את כמה שהן מצויינות "לא רק לגיימינג! גם למוזיקה!".

בהשוואה שביצעתי עם HD555 של חבר, שקנה אותן בחו"ל בחצי ממה שהPC350 עלו לי כאן, נדהמתי כמה שרוב המבקרים המקצועיים של אתרי גיימינג פשוט לא מבינים שום דבר באודיו באיכות גבוהה. הHD555 לא רק שנשמעו מדהימות לעומת הPC350 במוזיקה, גם בגיימינג הרגשתי הבדל לטובתן... מה הטעם באוזניות גיימינג אם אוזניות רגילות נשמעות עדיפות לגיימינג? המיקרופון? בשביל המיקרופון אני קונה אוזניות ב650 ש"ח?

אני באמת שממליץ לך לנסות אוזניות "רגילות" במחיר של המגלודון לפני שאתה בא לפה ומרצה לנו על סאונד איכותי.

פורסם

המלצה שלי:

פתוחות:

Beyerdynamic dt-880

Audio-Technica ad-700

Sennheiser hd-595

Grado SR225*

סגורות:

Shure srh840

Beyerdynamic dt-770

Audio-Technica A-900

הרחבה:

לגבי 880 אז בדרך כלל אני מסכים אם כל מה שיוסי אומר במקרה הזה אני לא, יש הבדלים בין שלושת הגרסאות של האוזניות. ההבדלים הם ממש מינורים אבל הם קיימים מה גם של880 יש מחלה קטנה שיש אנשים שהיא מפריע להם ויש כאלה שלא, אבל בוא נגיד שאם אני לא אצביע אלייה אתה תבין על מה מדובר. בדגם של ה 600 אוהם כמעט ולא שומעים את המחלה הזו אבל הוא צריך הגברה בריאה כדי להישמע טוב. ה-AD-700 הן אוזניות מצויינות למחירן נוחות מאוד ונשמעות מרשימות מאוד. לגבי סנייזר אני לא אהבתי את ה-555 אבל ה-595 נשמעות סבבה קצת בומיות לדעתי אבל עדיין נסבל.

בדרך כלל אני לא ממליץ על גרדו כי או שאתה אוהב אותן או שלא (אני לא) אבל אני חושב שאם יש לך אפשרות לשמוע אז תשמע ותחליט לבד אם אתה אוהב או לא.

ה-840 הן האוזניות היחידות ברשימה שלא שמעתי אבל הביקורת כלכך מהללות אותן שנורא קשה לא להליץ עליהן. אם תמצא DT770 גירסת 80 אוהם הן יכולות להיות אוזניות מצוינות להתחיל מהן. ה-A900 נוחות נשמאות טוב ובנויות מצויין, נורא מרשימות ביחס למחיר שלהן במיוחד איכות הבנייה שלהם.

לי אישית יש את ה-880 כבר חמש שנים (הדגם שבביקורת של אביעד) הדגם הזה ספציפית כבר לא מיוצר ואני חושב שיהיה לך מאוד קשה למצוא אותו. הדגם החדש הוא הרבה יותר נפוץ. לפי דעתי האוזניות הן מה שנקרא ALLROUNDER טובות מאוד מה שכן הן אכן יודעות להפיל אותך מהרגלים במוזיקה אינטימית (עיין ערך MARK KNOPLER)

פורסם

ChaosPower - תגובה מצויינת. מסבירה היטב את נושא "אוזניות הגיימינג".

hunter_kobe, -LosNir-, תרגיעו את הטונים.

אבל המחיר... כמעט פי 3 מה-shure ונראה על פניו שסגנונות המוזיקה שלי זה לא מה שהיא "אוהבת":

http://www.hometheater.co.il/article456

הביקורת היא על ה-DT880 הישנות, שלמען האמת אני לא ממש זוכר איך הן נשמעות, אבל החדשות אחלה לסגנונות שאתה אוהב.

עריכה: slavazh הקדים אותי.

לגבי כרטיס קול ומגברים, שוב, דעתי הכללית היא שבסכומים האלה עדיף לדחות את ההשקעה.

(מה גם, שכפי שציינו כבר בת'רד הזה, נראה שאתה הולך ליפול לתוך התחום הזה בצורה קשה)

חוץ מהשור שלא שמעתי, כול האוזניות שהומלצו כאן(למעט ה-DT880) לא צריכות מגבר, וישמעו טוב עם הכרטיס הנוכחי שלך, ומצויין עם כרטיס איכותי יותר כדוגמאת הקסונר.

מגבר "כניסה" מומלץ יכיל לפחות 2 מ-3 הסעיפים הבאים.

א. חיצוני.

ב. נייד.

ג. מכיל DAC בחיבור USB.

להכול יש יתרונות, אבל גם חסרונות(אין כניסות, לפעמים ה-DAC הוא ברמה נמוכה ממה שתמצא בכרטיס איכותי, חוסר תמיכה בצליל הקפי למשחקים וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים