עבור לתוכן

באג קטן באתר

Featured Replies

פורסם

מה זה SMF?

לא יודע אם היית רציני או לא בשאלה, אבל זאת חבילת התוכנה שעליה בנוי הפורום הזה.

לגבי כל השאר, לא נכון להגיד שכל האתרים מותאמים קודם ל-IE וזה מה שניסיתי להסביר. יש אתרים שמותאמים ל-IE ואז ייתכנו בעיות עם דפדפנים אחרים. יש אתרים שכתובים לפי התקן ואז ייתכנו בעיות עם IE (לדוגמה, מה שקורה לך באתר). אז ההנחה הזאת שלך שהכל מותאם קודם ל-IE פשוט לא עדכנית ולא נכונה כבר מספר שנים.

כמובן שאתה רשאי להשתמש במה שנוח לך, אבל אי אפשר להגיד מצד אחד ש-IE הוא 'הדפדפן עם הכי הרבה תאימות' ושאין איתו שום בעיה כשבירור אתה נתקל בבעיית תאימות שמקורה בו (ולא חסרות בעיות תאימות נוספות שמופיעות רק בו) ומצד שני לבקש לתקן את קוד האתר (שזה לא דבר של מה בכך) כדי שיתאים לדפדפן הזה, כשאין בעיה בשום דפדפן אחר. במקרה כזה מן הסתם שההיגיון מכתיב להחליף את כלי העבודה במקום לנסות לשנות את כל ה"עולם" שמסביב שלא מתאים לכלי הזה.

פורסם
  • מחבר

השאלה הייתה רצינית..

תודה על התשובה

אתה יודע מה מצחיק?

מכל מה שכתבתם, הדבר שהכי משכנע אותי נגד אקספלורר הוא דווקא משפט שאני כתבתי בעצמי בין כל ההתכבויות פה.

הרבה פעמים מוצרים של מיקרוסופט נחותים ממוצרים מקבילים של חברות אחרות.

פורסם

אני לא מבין, מצד אחד בפוסט הראשון אתה אומר שיש לך בעיה, אז אומרים לך שזה הדפדפן ואז בפוסט האחרון שלך כרגע אתה אומר שאין לך בעיה

אני פשוט לא מרגיש בעיה עם אקספלורר, לכן אני לא רואה סיבה להתקין תוכנה אחרת.
, תחליט כבר :cwm10:
פורסם
  • מחבר

אבל זה לא הדפדפן :)

עובדה שבאף אתר, ובאף מערכת פורומים אין בעיה,

למעט כאן.

הבעיה היא במערכת הפורומים ש-HWZone משתמשים בהם, ולא באקספלורר.

מבין?

פורסם

ברור שזה הדפדפן

HWZ זה אתר לאנשים 1337

IE זה דפדפן לnoobs

אבל ברצינות כמעט ואין אתר שלא עובד עם כרום, והוא הרבה יותר נוח. לא קורה לי יותר מפעם בשבוע- שבועיים שאני צריך להשתמש באקספלורר בשביל אתרים פרימיטיביים שלא עובדים שם שום דפדפן אחר.

פורסם

אבל זה לא הדפדפן :)

עובדה שבאף אתר, ובאף מערכת פורומים אין בעיה,

למעט כאן.

זה כן הדפדפן, עובדה שעם שום דפדפן אחר אין בעיה בפורום פה למעט IE.

וזה לא רק כאן, יש מספיק בעליות תאימות בין IE9 ואתרים שכתובים בצורה תקנית.

אתה אולי לא רוצה לקבל את זה אבל זה המצב. הדעה שלך על IE ואתרים לא נכונה - לא הכל בנוי רק ל-IE ורק איתו ניתן לגלוש ללא בעיות. רוב האתרים היום בנויים לפי תקן, אתרים של חובבנים (או אתרים ישראלים מסוימים) עדיין בנויים בשיטות עקומות ולא עדכניות (אילו רק היית יודע איזה מעשי לוליינות היו צריכים לעשות כותבי הקוד בימיו העליזים של IE 6 כדי להתאים את הקוד ל-IE המזופת הזה כדי שהאתר יוצג באופן דומה ככל האפשר בכל הדפדפנים) שמותאמות בעיקר ל-IE ואז נכון, IE עדיף. אני באופן אישי נמנע מאתרים כאלה באופן עקרוני (ולרוב גם אין לי מה לחפש שם) או במקרים ממש קיצונים, אם אין ברירה אחרת, משתמש ב-IETab.

פורסם
  • מחבר

טוב.

יש לי שאלה נוספת בקשר לפורומים.

מה עושה הכפתור "ליידע", שנמצא בדיוק משמאל לכפתור "שלח תגובה"?

פורסם

הגיוני לחשוב שזה כפתור שמיידע אותך בפרטי אם יש תגובה בנושא שלחצת עליו? (לא להרביץ לי, זאת שאלה) :)

פורסם
  • מחבר

גמני חשבתי כך בהתחלה..

אבל כשלוחצים עליו, זה מקפיץ MsgBox ששואל

"האם אתה בטוח שברצונך לאפשר תגובה לנושא?"

מה הקשר ל"תגובה לנושא"? :/

פורסם

גם אני לא הבנתי, בוא נמתין לתגובה של איש מקצוע :)

פורסם

זה אכן מיידע אותך במייל על תגובות לנושא, למה בMSGBOX כתוב מה שכתוב? כנראה תרגום גרוע של מישהו..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחלה

ושאלה אחרונה לגבי הפורומים:

נגיד ומישהו כלשהו פתח Thread מסוים, וכתב שם משהו.

אנשים ענו לו, ובין השאר גם אני.

בפעם הבאה שאני אכנס לאתר, אם אני אלחץ על הלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי",

זה יראה לי את ה-Thread הזה, במידה וכתבו שם פוסטים נוספים.

השאלה שלי היא:

נגיד ומתישהו נמאס לי מ-Thread הזה, ואני לא רוצה שאם אני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שהוא יראה אותו שם.

האם יש לי דרך להגיד לו להפסיק לזכור את ה-Thread הזה עבורי?

(אבל רק אותו..)

כך שגם אם אנשים ממשיכים לדבר שם ולהוסיף עוד פוסטים, זה פשוט לא יראה לי אותו..

פורסם

לא. בגרסה הנוכחית אין אפשרות כזאת למיטב ידיעתי.

פורסם

^ לא, זה לא אפשרי. SMF מכריחים אותך להתחתן חתונה קטולית עם כל ת'ראד שאתה מגיב בו :'(

פורסם
  • מחבר

חח :]

ב-99% מהמקרים זה טוב..

אבל יש thread אחד על SSD שחפרו בו יותר מידי

הוא לא מעניין אותי כבר (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים