פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אני משתמש בפיירפוקס ויש לי את התוכנה Adblock plus פעילה על הדפדפן, אבל שום דבר הוא לא חוסם לי. התחרפנתי מכל הפרסומות השטותיות האלה. מה לעשות?
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים אני משתמש בפיירפוקס ויש לי את התוכנה Adblock plus פעילה על הדפדפן, אבל שום דבר הוא לא חוסם לי. התחרפנתי מכל הפרסומות השטותיות האלה. מה לעשות?תשתמש בתוכנה Ad-Muncher היא חוסמת את כול הפרסומות שיש באינטרנט, אני איתה כבר שנה ולא ראיתי פרסומת אחתמה שעוד חשוב שתדע אם אתה משתמש בה אתה צריך פרוקסי
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים תשתמש בתוכנה Ad-Muncher היא חוסמת את כול הפרסומות שיש באינטרנט, אני איתה כבר שנה ולא ראיתי פרסומת אחתמה שעוד חשוב שתדע אם אתה משתמש בה אתה צריך פרוקסיהיא באמת כל כך טובה?ולמה צריך פרוקסי?
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים היא באמת כל כך טובה?ולמה צריך פרוקסי?אני אומר לך שאני משתמש בה שנה ואין לי שום פרסומת.....כי היא חסומה לIP ישראלי נראה לי
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים כלומר אחרי שאני מוריד אותה היא ממשיכה לתקשר עם האתר שלה?כדי לקבל עדכונים לגבי מה לחסום?(מעניין למה שזה יהיה חסום לישראל)
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר בדקת שהadblock פעיל ושיש בו רשימה של דברים שהוא אמור לחסום?הוא פעיל אבל אני לא יודע איך לחסום ידנית פרסומות. אין איזה כפתור שאמור לתת לו הודעה שיחסום את כל הפרסומות בדפדפן? אין לי כח להתחיל לעבור אחד אחד ולחסום.
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים בadblock אתה יכול ללחוץ על כפתור ימני ואז לבחור על הוספת סינון.... אחרי מספר פעמים כל הפרסומות יעלמו לך סיים לב שאתה בוחר את הכתובת של האתר שאתה רוצה לחסום ולא שם של פרסומת ספציפית אחרת כל פעם תראה פרסומת אחרת והאפקטיביות תרד
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים מחבר בadblock אתה יכול ללחוץ על כפתור ימני ואז לבחור על הוספת סינון.... אחרי מספר פעמים כל הפרסומות יעלמו לך סיים לב שאתה בוחר את הכתובת של האתר שאתה רוצה לחסום ולא שם של פרסומת ספציפית אחרת כל פעם תראה פרסומת אחרת והאפקטיביות תרדניסיתי את מה שאמרת ולא ממש הצלחתי.
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים ממליץ בחום על Adblock Plus, תעקוב אחרי ההוראות כאן:http://code.google.com/p/israellist/אתה צריך להירשם לרשימה ישראלית (IsraelList) ולרשימה אנגלית (EasyList או Fanboy's List).
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים ממליץ בחום על Adblock Plus, תעקוב אחרי ההוראות כאן: http://code.google.com/p/israellist/ אתה צריך להירשם לרשימה ישראלית (IsraelList) ולרשימה אנגלית (EasyList או Fanboy's List). מחזק. אל תתחיל להכניס חסימות ידניות, הרשימות עברו אופטמיזציה והן עובדות יפה מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.