פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שלוםאני מחפש דיסק פנימי למחשב, - נפח 1T / 1.5T - מהירות 7200חשוב שיהיה שקט!!אמין ובלי הקפאות למניהם. מסידרה טובה..רוב השימוש איחסון מדיה לצפייה: סרטים / סדרות וכו'...עד 400 שקל (עם חריגות קלות...)יש המלצות?תודה.
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר עברת עם הסטיקי ?יש שם הכל.הסטיקי לפי דעתי לא מעודכן יחסית לדגמים החדשים שקיימים היום בשוק....
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים יש סדרת GREEN חדשה לSEAGATE ששווה בדיקה.אבל זה לא כונני ביצועים בכל מקרה.ובגודל 1.5TB אין כונני ביצועים בכלל ככל הידוע לי.לכן ככל הידוע לי ב7200 RPM 1TB אין הרבה אפשרויות, והF3 עדיין הכי משתלם.גם אם יצא משהו חדש שעוד לא שמעתי עליו (ויכול להיות כי אני לא קורא חדשות הרדיסקים כל שבוע), עדיין עד שהוא יגיע לכאן ועד שהמחיר שלו יהיה שווה משהו יעבור זמן לא קטן.
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים מחבר האם התכוונת לסידרה: Samsung EcoGreen F3?עדיין זה 5400, ולא מדובר בהרדיסק לביצועים.האם הוא נחשב שקט?מה ההבדלים בין הרדיסק עם 3 פלטות לפלטה 1?
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים מחבר מדובר על הדגם הזה: HD103SJ ?Samsung Spinpoint F3 1T?מצויין בביקורות שהוא רועש יחסית לשאר ההרדיסקים גם בעבודה לא מאומצת....האם התכוונת לזה?
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים אין כזה דבר הרדיסק שהוא גם הכי מהיר, גם הכי שקט, וגם הכי זול.מהירות ורעש הולכים ביחד.אבל הF3 הוא שילוב טוב של שלושתם, ומבחינת ביצועים ומחיר הוא בראש הרשימה.הוא לא כל כך רועש כמו שאולי אתה מדמיין.הWD BLACK הרבה יותר רועש ממנו למשל.אתה רוצה הרדיסק הכי שקט שיש ?לך על סדרות הGREEN של כל החברות, קבל הרדיסקים שקטים במיוחד, אבל גם איטיים יחסית.
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים מחבר אז הדגם HD103SJ הוא דגם טוב?ההרדיסק לא ישמיע רעשים שהוא ממריא בעבודה רגילה ומאומצת?תודה.
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים חשוב שיהיה שקט!! רוב השימוש איחסון מדיה לצפייה: סרטים / סדרות וכו'. אז למה אתה מתעקש על סל"ד 7200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.