פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים בהנחה ואתה מתכוון לאיך שוינדוס מודד את מהירות העברת הקבצים,אז הוא מאוד לא מדוייק ודי גרוע מכדי להסתמך עליו.אחת הבעיות שיש לו זה שהוא מודד את המהירות העברה בתור המהירות העברה הממוצעת,כלומר X/T כאשר X זה כמה מידע עבר ו-T זה כמה זמן עבר, למרות שזאת לא הבעיה עצמה.הבעיה בעצם היא שהוא מתחיל למדוד זמן קצת אחרי שההעברה התחילה, ולכן בעיקרבהתחלת ההעברה הוא מאוד לא מדוייק (נותן מהירות גבוהה מדי) והדיוק הולך ומשתפר ככל שעובר הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.