פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים אני צריך ספק כח למערכת הזוP4-2.4 GHZלוח אם Asus P4P800שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR1 הארד דיסק של לא יודע כמהאחד פלופי1 צורב די וי דיוכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MBאו ASUS FX 5700וספק כח של FSP 300W(אני מפעיל את המחשב ומקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לBIOS, זה כשהכרטיס מסך מחובר ללוח אם, כשאני ניתקתי אותו הBIOS רץ והמחשב מצפצף שאין כרטיס מסך...)מצאתי בOMC ספק כח של חברה אמריקאית בשם VANTEC - 450Whttp://www.omc.co.il/Products.php?id=VANTEC-450C&category=VANTEC-450C&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/ב215 שחמישהו יודע עליהם משהו? חיפשתי עליהם קצת בגוגל וחוץ מזה שהם אמריקאים אני לא יודע עליהם כלוםמה עדיף? זה או ספק כח 550W של גולדן טייגר ב190 שח למערכת הזו בKSP ?על הVANTEC יש שנתיים אחריותעל הגולדן טייגר לא יודע אם בכלל יש אחריות...תגובות בבקשה...אשמחGOLDEN TIGERhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578ואני לא מצליח אפילו למצוא באתר של גולדן טייגר פרטים על ספקים שלהםאו שאולי עדיף למערכת כזו איזיקול 400W ב140 שח?EZCOOLhttp://www.omc.co.il/Products.php?id=EZC-PS400W&category=EZC-PS400W&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/דרך אגב מהשלושה האלה EZCOOL GOLDEN TIGER ו HUNTKEYמי הכי פחות נורא? זה בלי קשר לשאלה הקודמת
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים החברה עצמה ידועה במערכות הקירור שלה.הספקי כח עצמם לא מיוצרים על ידיה ומדובר רק על מיתוג לכן יש סבירות שהם יהיו דומים חיצונית ופנימית לספקים אחרי שנוצרו ע"י אותו OEM בהתאמה.http://www.tomshardware.com/reviews/psu-manufacturer-oem,2729-10.html
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים מחבר הספקים של TOPOWER טובים, לא?ומה זה אומר שהחברה הנ"ל מתעסקת במיתוג של הספק? מה זה בעצם משנה בספק? פשוט את אספקת הזרמים / מתחים בפיצולים השונים?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר ומבין הג'נריים שרשמתי איזה הכי פחות רע?ולגבי TOPOWER, נחשב טוב או לא ?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אתה בכלל לא צריך 550W בשביל המערכת שלך.תקנה את הספק הכי זול שתמצא. בטוח הוא יחזיק יותר זמן משאר הרכיבים.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אומנם הדיון כאן הוא על הספק... אבל האם אתה בכלל בטוח שהספק הוא הבעיה ושכל שאר המחשב תקין?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר בגדול נראה לי שכן, כי מתי שאני מוציא את הכרטיס מסך אז יש צפצופים שמראה שהוא מזהה שהוא מגיע לBIOSכשהכרטיס מסך יושב בתושבת אז אין כלוםפשוט מסך שחוריש לי פה ספק ג'נרי ששימש אותי במחשב פנטיום 3 הרבה זמן GYRO 400Wחשבתי לנסות לבדוק איתו אולי זה יעבודבגדול שמתי את הכרטיס מסך על הלוח אם של הפנטיום 3 הכרטיס מסך עבדהלוח אם לבד עובד בלי הכרטיס מסך מגיע לBIOS למיטב הבנתיאין לספק כח GYRO חיבור של מולקס ללוח, יש לו רק את ה20/24 פיניםבשביל מה בכלל החיבור מולקס ללוח?לא מספיק ה20/24 ?כל אופן זה נראה לך שיכול להיות משהו אחר? הסתכלתי בפורומים וראיתי שמומלץ למערכת כזו מעל 300-350Wובגדול המחשב עבד כמה פעמים עם הספק הזה אבל לפה ולשםלפעמים עבד לפעמים לאואני לא יודע כמה זמן יש לו את הספק הזה על המחשב הזהלפני כן המחשב עבד בסדררק מה שכן היה איזה קטע בעבר שמישהו פרצ למחשב ואז בעל המחשב לא מבין מה הולך והוציא את המחשב מהחשמל כי לא הצליח להשתלטאחר כך אני לא יודע בדיוק מה קרהאבל אחרי כמה זמן היה צריך להחליף ספקהטכנאי שם למחשב הזה ספק שהוא פחות ממה שהיה מקודם, הוא אמר שזו מערכת ישנה ולא צריך ספק גדול....אבל לפי דעתי טעה ושם חלש מדיאני חושב שמשהו כמו חודש אחר כך המחשב התחיל לעשות בעיות של מסך שחורומאז זה נשאר ככה
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים דיי לא בטוח שהבעיה בספק - תשאיל ספק גדול יותר מחבר ותבדוק איתוה GYRO 400 יכול להיות גם 150 אמיתי - הוא לא באמת 400צריך לחבר חיבור ATX12 (או מולקס בכמה לוחות ממש ישנים) לייד המעבד כדיי לתת מתח למעבד. יש לוחות שיעבדו גם אם לא תחבר את החיבור הזה אבל אתה יכול לשרוף אותם ככה - תמיד תחבר אותו
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר בגדול אבל גם כשלקחתי את המחשב אליי לבדוק אותו אז ראיתי שהוא עבדעבד לי יום אחד ובערב כבר עשה לי מסך שחורולפני זה לפעמים עשה מסך שחור לפעמים עבדטוב בכל מקרה צריך לבדוקאולי אני אפרק את הספק מהמחשב שלי ואבדוק עם המחשב הזהרק מה שאני לא מבין זה איך זה שלאיזיקול 450W אין חיבור מולקס....
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים לא יודע את זה - יש EZCOOL ATX-400 JSP במחשב שממנו אני כותב עכשו ויש לו 4 מולקסים ו 1 SATAהבעיה יכולה להיות מגעים או נזק בלוח עצמו שלפעמים קורה ולפעמים לא בלי חוקיות מובנת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.