פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים שלום, התקנתי אופרה גירסה 7.21 וכשאני מנסה לכתוב בעברית (בפורום לפחות) יותר ממלה אחת אז המלה השניה הופכת להיות ראשונה וכן האלה.כלומר אם רציתי לכתוב: "בוקר טוב אנשים"אז היה יוצא לי :" אנשים טוב בוקר"אני לא ממש מצליח לסדר את זה עם הקידוד, אם למישהו יש מושג בנושא, מכיוון ואני די חדש בתוכנה...תודה לכל מי שיענה :-)
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים לא יודע אבל אצלי האופרה בכלל הראה אותיות באתרים עבריים הפוך...אצלך ב WALLA ךמשך אם תכנס אז זה יראה לך את הכל כמו שצריך?
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים לא יודע אבל אצלי האופרה בכלל הראה אותיות באתרים עבריים הפוך...אצלך ב WALLA ךמשך אם תכנס אז זה יראה לך את הכל כמו שצריך?אז תעבור מעברית וויזואלית לעברית לוגית (windows-1255, ISO-8859-8-I)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.