עבור לתוכן

שאלה לגבי משחקי מחשב- וקונסולות-או למה אין במחשב יותר משחקי ארקייד

Featured Replies

פורסם

שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE

כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך.

השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו?

דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?

פורסם

החברות חוששות מפיראטיות במחשב ומעדיפות לשחרר משחקים לקונסולות בלבד. שם יש פחות פיראטיות.

יכול להיות שגם עלויות הפיתוח נמוכות יותר, כי החברה יודעת בדיוק על איזה חומרה המשחק הולך לרוץ.

פורסם

אני די בטוח שבדיוק בשביל פתחו את נישת הקונסולות, ואני כמוך-גם מתגעגע לזה לכן גם אהבתי את SHANK.

מי שקונה מחשב ב-7000 שקל בתאכלס יכול לאפשר לעצמו קונסולה, ובמיוחד אם זה מה שהוא אוהב. פשוט לא הבאתי את עצמי למצב הזה של לקנות קונסולה כי אני פוחד להתמכר (עוד יותר ממה שאני כבר).

פורסם

... לכן גם אהבתי את SHANK.

מאוד אהבתי את SHANK - הפעןם האחרונה שנהניתי ממשחק NO BRAINER היתה בימי מלך האריות (אי שם בדוס)

פורסם

אם אהבת אותו אז אם אתה לא מכיר יש את

DUKE MANHATTEN PROJECT, שזה משחק מעולה בסגנון הזה.

STREET FIGHT 4 יצא גם לא מזמן.

ואני חושב שהמשחק הכי קרוב למכות סטייל FINAL FIGHT על מחשב זה היה TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES החדש ב3D, כמובן שיש גם את סדרת XMAN ו-HULK שהם ארקיידים חדשים יותר..

פורסם

מה שכן, על המחשב יותר נוח ליצור ספריית משחקים, אני יודע שיש קונסולות עם הארדיסקים אבל אני לא חושב שאפשר להרחיב את ההארדיסק עם אחד חיצוני, וגם אם ההארדיסק הפנימי מתקלקל, צריך להחליף את כל המכשיר שבזמן שבמחשב רק את ההארדיסק..יותר נוח במחשב :)

פורסם

פשוט יש הרבה יותר אנשים עם קונסולות מאשר אנשים עם מחשבים שיכולים להריץ משחקים. תחשוב שבשביל רוב האנשים שלהם אין מושג במחשבים, פשוט לחבר לטלויזיה ולהפעיל זה בשבילם פי 1000 יותר שווה ממחשב על שהם לא יצליחו אפילו להתקין לו מערכת הפעלה, שלא נדבר על זה שהם לא ידעו בכלל איזה מחשב לקנות וישלמו 7000 שקל על מחשב שגם משחקי קונסולות לא ירוצו עליו טוב...

עכשיו כשלכולם יש קונסולות ולאף אחד אין מחשב, למה שישקיעו בלהוציא את המשחק גם למחשב?

בגלל זה היום אתה רואה או משחקים עם דרישות מאד נמוכות שכנראה לא ממש יעבדו על הקונסולות (משחקים של blizzard, למרות שאולי אולי diablo 3 יגיע גם לקונסולות כי זה תכל'ס יכול לעבוד), או פורטים עלובים יותר או פחות של משחקי קונסולות (חלק עם שיפורי גרפיקה משמעותיים וחלק כמעט פורט ישיר). מעט מאד רואים משחקים כמו ארמא 2 (ובטח עוד איזה אחד או שניים כאלה שאני לא מכיר) שבאמת מנצלים את העובדה שהם משחקי מחשב עד הסוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים